Şayir: Sporu her alanda destekleyeceğiz

Şayir: Sporu her alanda destekleyeceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Mart 2019 Salı 21:29
 Şayir: Sporu her alanda destekleyeceğiz

 


Cumhur İttifakı
Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, Tavşancıl Spor Kulübü'nü ziyaret etti, yönetim ve futbolcularla antrenmanda bir araya geldi

Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken zaman zaman spor yapan gençlerle de bir araya gelmeyi unutmuyor. Şayir önceki gün Tavşancıl Spor Kulübü Başkanı Mehmet Servet Akkor ve futbolcularla antremanda bir araya geldi. Geçmişten bu yana her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu, destek sağladığını belirten Şayir, Tavşancılspor'lu futbolcularla sohbet etti.

DESTEĞİMİZ HER ZAMAN OLACAK

Şayir, "Sağlıklı nesillerin yetişmesi için spor çok önemlidir. Hayatımın her alanında sporun içinde sporcu arkadaşların yanında olmaya çalıştım. Şuanda Dilovası Belediyespor ve Tavşancıl Spor'da halen yöneticilik yapıyorum. İlçemizde ki diğer kulüplerimize de zaman zaman destek olmaya çalışıyorum. Göreve gelirsem eğer ilçemizde faaliyet gösteren tüm spor kulüplerine yasalar çerçevesinde her türlü yardımı yapmaya çalışacağım. Kulüplerimizin ayakta kalmasını sağlayacağım. 

MİLLİ TAKIMDA GÖRMEK İSTİYORUM

Sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu her ortamda söylemeye çalışıyorum. Eğer göreve gelirsem sporu her alanda tabana yaymak için çalışacağım. Genç nüfusumuzun yoğun olduğu ilçemizde pırıl pırıl gençlerimiz var. Gençlerimizin elinden tutarak onları spora yönlendirirsek ilerde çok başarılar getireceklerine inanıyorum. Ben Milli Takımda Dilovalı gençlerimizi görmek istiyorum" dedi.
Son Güncelleme: 26.03.2019 21:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37