banner55

Şayir'den kurumlara ziyaret

Şayir'den kurumlara ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Ocak 2019 Çarşamba 11:02
 Şayir'den kurumlara ziyaret

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve İlçe Başkanı Osman Akbulut ile birlikte İlçe protokolünü ziyaret etti.

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl Yönetim Kurulu üyesi Fazıl Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve ilçe yöneticileri ilçede ki kamu kurumlarını ziyaret ettiler.

KAYMAKAM ALKAN VE KURUMLARI ZİYARET ETTİ


Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan'la başlayan ziyaretlerde ardından Kaymakamlık binasında bulunan kurum müdürlerini ziyaretlerinin sonrasında Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, İlçe Jandarma Komutanımız Muharrem Poyraz ve  İŞKUR şube müdürümüz Şerif Yılmaz'a nezaket ziyaretlerinde bulundu.

KOLLARI SIVADIK, ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Dilovası ve yapılan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyaretlerle ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, "Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın aday olarak şahsımızı göstermesinin ardından kolları sıvadık ve çalışmalarımıza başladık. Dün başlayan protokol ziyaretlerinde bugün devam ettik. Ziyaretlerimizde fikir alışverişlerinde bulunarak eksiklerimiz ve yapmamız gerekenler konusunda notlarımızı aldık. 

Başta Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan olmak üzere kurumlarımızın başındaki insanların görüş ve istekleri bizim için çok önemli. Onlardan aldığımız bilgiler doğrultusunda ilçemizin sorun ve çözümleri noktasında çalışmalarımız olacaktır.

HEPİMİZİN ORTAK NOKTASI DİLOVASI

Hepimizin ortak noktası Dilovası'nın geleceği. İnşallah 31 Mart seçimlerinden sonra güzel ve yaşanılabilir bir Dilovası için hep birlikte koordineli bir şekilde çalışacağız. Ziyaretlerde bizleri büyük bir incelikle misafir eden Kaymakamımız ve kurum müdürlerimize teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecek. İlçemizde ki tüm kurum, STK ve derneklerimizi ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunacağız"dedi.   

Son Güncelleme: 16.01.2019 11:06
Anahtar Kelimeler:
Şayirden Kurumlara Ziyaret
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37