Şeker: AK Parti lafla değil, projeyle seçime girer!

Şeker: AK Parti lafla değil, projeyle seçime girer!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Şubat 2018 Cumartesi 14:42
Şeker: AK Parti lafla değil, projeyle seçime girer!
AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, 13 ilden katılımcıların ve üst düzey bürokratların katılım sağladığı Genel Merkez Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Konya’ya gitti.

BÖLGE TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu, Konya İl Teşkilatı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın koordinasyonunu sağlayan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, bakan, bakan yardımcıları, milletvekilleri ve belediye başkanları ile bir araya geldi.

Konya’da üç gün boyunca sürecek olan istişare ve değerlendirme toplantısına İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, başkan yardımcıları Nazım Maviş, Salih Koca, Hulusi Şentürk, Mehmet Geldi, Muzaffer Çakar, İdris Şahin, İç İşleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Ulaştırma, Denizcilk ve Haberleştirme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ve 193 belediye başkanı katıldı.

BİZLER SADECE BUGÜNÜN TÜRKİYESİ'NE DEĞİL GELECEĞİN TÜRKÜYESİNE KARŞI DA SORUMLUYUZ

'Ak Belediyeler 2019 Yolunda' sloganıyla Konya ilinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na kendi sorumluluğunda olan Konya, Kayseri, Aksaray, Niğde, Karaman ve Nevşehir illerinin belediye başkanlarının da katılması sebebi ile titizlik ile organizasyonu gerçekleştiren Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, her yerel seçime belediyecilik alanında ki büyük tecrübeleri ile girdiklerini ifade ederken sözlerinin devamında ise "Bizler sadece bugünün şehirlerine, bugünün insanlarına ve Türkiye’sine karşı sorumlu değil, gelecek nesillere karşı da sorumluyuz. Partimizin hangi kademesinde görev alıyorsak alalım bu sorumluluğumuzu aklımızdan hiçbir zaman çıkarmadan gayretle çalışmaya ve projeler üreterek toplum refahını sağlamaya devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Konya ilinde gerçekleştirilen bölge toplantısında çeşitli illerde görev yapan belediye başkanları, yapmış oldukları çalışmaları ve projeleri diğer belediye başkanlarına aktarırken, bunun yanında seçim öncesi belediye başkanlarının vatandaşlara vermiş oldukları vaatlerinin gerçekleştirilme durumları da ince elenip sıkı dokundu.

AK Parti’nin her seçime ciddiyetle hazırlandığını, lafla değil projelerle seçime girdiğini ifade eden Şeker, "AK Belediyecilik, hizmet belediyeciliğidir. Genç, yaşlı demeden her bireyin yanında olan bir belediyecilik anlayışıdır. Üç gün sürecek olan bölge toplantımızda 'Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet nasıl edebiliriz' sorusuna istişare edip cevap arayacağız. 

Bununla beraber görev yaptığınız yerlerde vatandaşlarımıza hizmet etme yolunda karşılaştığınız ve çözülmesi gereken sorunların daha pratik ve kolay çözülebilmesi için aranızda bulunan bakan yardımcılarımızı Konya ilimize davet ettik. Sağ olsunlar sayın bakan yardımcılarımız bizleri kırmayarak buraya geldiler. İşte bu birlik ve beraberliğimiz, yaşanılan sorunlara çözüm getiriyor ve AK Parti’mizi başarıya taşıyor. Allah, bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın" dedi. 
Son Güncelleme: 03.02.2018 15:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37