Şeker'den kadastro müjdesi

Şeker'den kadastro müjdesi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Aralık 2018 Pazartesi 16:54
Şeker'den kadastro müjdesi

 


TBMM'de konuşan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Türkiye ve KKTC’de kadastro çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2019 yılı bütçesi ve 2017 yılı kesin hesabı üzerine AK Parti Grubu adına söz aldı. 

Milletvekili Şeker, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün önemli bilgilerini TBMM’deki milletvekilleriyle paylaştı. Kadastro çalışmalarının 1947 yılında başladığının altını çizen milletvekili Şeker, "56 yılda bitirilemeyen kadastro 5 yılda AK Parti iktidarıyla tamamlandı. Bununla da kalmayıp, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin de yenileme kadastro çalışmalarını yılı sonu itibarı ile tamamlıyor" dedi.

5 YILA TAMAMLANIYOR

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 171 yıllık tecrübeye sahip bir kuruluşumuzdur” diyen Milletvekili İlyas Şeker, "1947 yılında başlayan kadastro çalışmalarında 2003 yılına kadar toplam yıllık ortalama 693 birimin kadastrosu yapılmış. 2003 yılından sonra, AK Parti iktidara geldiğinde yılda ortalama 2 bin 575 birimin kadastrosu yapılır hale geliyor. AK Parti iktidarları her alanda olduğu gibi kadastro çalışmalarında da yüzde 372 daha hızlı ve kaliteli iş yapmaya devam ediyor. 56 yıldır bitirilemeyen kadastro 5 yılda AK Parti iktidarıyla tamamlandı" şeklinde bilgi verdi.

KKTC'YE HAYIRLI OLSUN

Şeker, vatandaşımız her zaman "AK Parti söylerse yapar diyor. Evet, AK Parti hükümeti söyledi ve Türkiye’nin 56 yıldır bitirilemeyen kadastrosunu 5 yılda bitirildi. Bununla da kalmayıp, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin de yenileme kadastro çalışmalarını yılı sonu itibarı ile tamamlıyor" diyerek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşayan vatandaşlara müjdeli haberi verdi.

 
BAŞDÖNDÜRÜCÜ YENİLİKLER

Konuşmasının sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine teşekkürlerini ileten milletvekili Şeker, "Tapu ve kadastro Genel Müdürlüğünün, 2019 yılı bütçesi 1milyar 113 milyon 861 bin. TL olarak belirlendi. Baş döndürücü yeniliklere imza atan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımıza ve Tapu Kadastro Genel Müdürü ile ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 17.12.2018 16:58
Anahtar Kelimeler:
Şekerden Kadastro Müjdesi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37