Şeker:FETÖ terör üyeleri asılsın

Şeker, TBMM'de konuştu: İdam istedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Temmuz 2016 Çarşamba 17:08
Şeker:FETÖ terör üyeleri asılsın
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada

15 Temmuz darbe girişimini nefretle kınıyorum. Demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Milli  iradeye, ülkenin birliğine, seçilmiş Hükümete, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine sızmış askeri kıyafetli gözü dönmüş alçak, katil, Haşhaşi FETÖ terör örgütünün ihtilal girişimini önleyen polis teşkilatımızı tebrik ediyorum. 

Yine, şehit kanlarıyla elde edilmiş 780 bin kilometrekare vatan için canlarını feda eden, şanlı tarihimizi yazan, kahraman ecdadımızın yiğit torunları yani milletimize çok teşekkür ediyorum. 

Yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla sabahlara kadar sınırda nöbet tutar gibi demokrasi nöbeti tutan tüm halkımıza teşekkür ediyor ve diyorum ki: Tarih sizi, bu şanlı direnişinizi yazacak ve gelecek nesiller sizlerle övünecektir. 

Sahada demokrasi nöbeti tutan halkımızın Meclisimiz’den talebi şudur: Sayın Başkanım: Millî iradeye karşı darbe girişiminde bulunan gözü dönmüş cani FETÖ terör örgütü üyelerinin asılmasıdır. Ben de millî iradenin temsilcisi ve milletin bir vekili olarak aynı kanaatte olduğumu ifade ediyor ve Gazi Meclis’i tekrar saygıyla selamlıyorum. 
Son Güncelleme: 21.07.2016 01:35
Anahtar Kelimeler:
Kaçakçılık Operasyonu
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37