Şekerpınar ‘da Meydan Projesi başladı

Sırada Akse Mahallesi Semt Meydanı var

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ağustos 2016 Pazartesi 14:53
Şekerpınar ‘da Meydan Projesi başladı
Çayırova Belediyesi Şekerpınar Mahallesi için planladığı Meydan Projesine başladı.  1500 metrekare alan üzerine kurulacak projenin çalışmalarına başlayan belediye, Şekerpınar Mahallesi’nin merkezi noktasında Semt Meydanı’nı hizmete sunacak.

7 METRELİK BOSNA KARDEŞLİK ÇEŞMESİ
Çayırova’nın sosyal yaşam alanlarının sayısını parklar ve mesire alanları ile arttıran belediye, Semt Meydanı çalışmaları kapsamında ilk meydanı Şekerpınar Mahallesi’nde hizmete sunacak. Projenin detaylarını geçtiğimiz ay içerisinde tamamlayan, ihalesini yapan ve çalışmalarına başlayan kurum, meydanı 1500 metrekare alan üzerine konuşlandıracak. 

Alan içerisinde oturma alanları, yeşil alanlar, görselliği ile meydana renk katacak bitkiler yer alacak. Yine Bosna Hersek’te bulunan Bosna Kardeşlik Çeşmesi ile meydanın simgesi oluşturulacak. 7 metre yüksekliğinde olacak çeşme meydanla birlikte mahalleye farklı bir görsellik katacak.

SIRADA AKSE MAHALLESİ SEMT MEYDANI VAR
İlk Semt Meydanını Şekerpınar Mahallesi’ne kazandıracak olan Çayırova Belediyesi, bir diğer meydan projesini de Akse Mahallesi’nde uygulamaya alacak. Akse Mahallesi köy içi mevkiinde bulunan ve tarihi bir geçmişi olan camii çevresinde planlanan meydan için proje çalışmalarını sürdüren belediye, 2016-2017 yılları yatırım programı çerçevesinde yeni bir meydanı Akse’de inşa edecek.

 
Son Güncelleme: 23.08.2016 00:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37