Selda Mican, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı

Selda Mican, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Nisan 2018 Perşembe 01:47
Selda Mican, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı


Kocaeli’nin tanınmış siyasilerinden Selda Mican, 27. Dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvuru dilekçesini İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur’a verdi.

Daha önce  Cumhuriyet Halk Partisi'nin Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Gebze İlçe yönetimi, Kocaeli İl yönetimi ve il başkan yardımcılığı görevi de yapan Mican, İYİ Parti’nin kurulması ile siyasete İYİ Parti’de devam etme kararı aldı. Selda Mican, partisinin her toplantısına katılım sağladı ve Gebze’den il delegesi olarak görev aldı.

SELDA MİCAN KİMDİR?


Selda Mican, 27 Nisan 1981 tarihinde İstanbul Üsküdar’da doğdu. Çocukluğu Gebze Beylikbağı, ve Osman yılmaz mahallesinde gecen Mican, İlköğrenimi Gebze İnönü İlköğretim okulunda, Ortaokulu Gebze Eşrefbey’de bitirdi. Darıca Neşet Yalçın Süper Lisesi’ni bitiren Mican, yüksek öğrenimini, (AHLEI) Amerıcan Hotel & Lodngıgn Educatıonal Instıtute İşletme bölümünde tamamladı. 
Saruhan Ticaret – Bosch yetkili mağazasında 15 yıldır mağaza müdüresi olarak görev yapan Selda Mican aynı zamanda bir reklam ajansının ortağıdır.  

Gebze’de 50 yıllık esnaflık yapan bir ailenin kızı olan Selda Mican, ileri derece İngilizce biliyor.
Son Güncelleme: 26.04.2018 01:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37