banner55

Serap Çakır 5 yıl için yetki istedi

Serap Çakır 5 yıl için yetki istedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Mart 2019 Cuma 11:05
 Serap Çakır 5 yıl için yetki istedi
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 31 Mart'ta kazananın Gebze olacağını söyledi. 

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmaları kapsamında Sultan Orhan Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 31 Mart seçimlerinde destek isteyen Serap Çakır'a eşi Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve Bağımsız Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri de eşlik etti. 

EŞİT VE ADALETLİ HİZMET 

Gebze'nin sorunlarını bildiğini, 31 Mart’tan sonra da bu sorunları en kısa zaman diliminde çözeceğinin sözünü veren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Her mahallemize eşit mesafede olup, adaletli bir hizmet dağılımı yapacağız" dedi. "Gebze'yi Gebzeliler yönetecek" parolası ile bu yola çıktık diyen Çakır, "Gebze'de eksikleri, sorunları biliyorum. Allah nasip ederse, Gebze'ye neler yapabileceğimi göstereceğim" ifadelerini kullandı
5 YIL İÇİN YETKİ İSTEDİ

Gebzelilerden 5 yıl için yetki isteyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Bu yola çıkma nedenim hizmet. Gebze kabuğunu kırsın istiyorum. 5 yıl için bir defa destek verin. Birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Gebze'yi yaşanılabilir bir kent yapacağız" şeklinde konuştu. 

HALKIN DERDİ İLE DERTLENECEĞİZ

"Gebze için dertliyim" diyen Serap Çakır, şöyle devam etti:

Halkımızın derdi ile dertleneceğiz. Şeffaf, üretken ve eşitlikçi bir belediyecilik anlayışı ile tarımda, turizmde, sanayide, teknolojide, sanatta ve sporda Gebze'yi büyüteceğiz. Gebze'nin trafik ve ulaşım sorununu kısa ve uzun vadeli projelerle çözeceğiz. 

Uzlaşmacı yanımızla, toplumun bütün katmanına ulaşan yönümüzle, millet ortalaması hayatımızla, kibre bürünmeyen halimizle ve sırça köşklerden asla belediye başkanlığı yapmayan duruşumuzla bu kentin yönetimine talibiz. 

Son Güncelleme: 22.03.2019 11:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37