banner55

Serap Çakır, Gebze'yi karış karış geziyor

Serap Çakır, Gebze'yi karış karış geziyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Şubat 2019 Salı 11:58
 Serap Çakır, Gebze'yi karış karış geziyor

 

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze'de adım atmadık yer bırakmıyor. Esnaf ve ev ziyaretleri yapan Çakır, seçim vaatlerini anlatarak destek istiyor.

31 Mart'ta yapılacak olan seçimler için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanıyor. 
TEK AMACIMIZ HİZMET

Gebze'yi Gebzelilerle birlikte yöneteceğini söyleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Adaylığımı açıkladığım günden bu yana ekip arkadaşlarımızla birlikte Gebze'yi karış karış geziyoruz. Biz inandık, vatandaşlarımız da bize inandı. Onlardan aldığımız destek, güç ve sinerji ile yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Amacımız Gebze'yi yaşanabilir bir kent haline getirmek" dedi. 
EV TOPLANTILARINDA PROJELERİNİ ANLATIYOR

Gebze'deki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Serap Çakır, düzenlenen ev toplantılarında da projelerini anlatıyor. Şikayet ve sorunları tek tek not alarak dinleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Belediyeciliği siyaset olarak değil, hizmet olarak görüyorum. Göreve geldiğimde belediyeciliğin gerçek anlamda ne olduğunu çalışmalarımla kanıtlayacağım. Gebze'yi hizmetlerimizle nakış nakış işleyeceğiz" şeklinde konuştu. 
Son Güncelleme: 19.02.2019 21:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37