Serap Çakır görüntülü anket yaptırıyor

Serap Çakır görüntülü anket yaptırıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Mart 2019 Çarşamba 10:35
 Serap Çakır görüntülü anket yaptırıyor


Bağımsız
Gebze Belediye Başkan adayı Serap Çakır, yaptığı başarılı çalışmalarla ön plana çıkıyor. Sahada ki en aktif isim olan Serap Çakır’ın gördüğü ilgi anketlere de yansıyor. Çeşitli internet platformları tarafından yapılan tüm anketlerde Serap Çakır önde çıkıyor.
 
İnternet portallarında yapılan anketlerin yanı sıra Serap Çakır anket çalışmalarına da bir yenilik getirdi ve Gebze’nin tüm mahallerinde görüntülü anket yaptırıyor. Her mahalleden insana kameralar karşısında adaylar soruluyor ve seçimlerde ki tercihleri soruluyor. Yapılan görüntülü anket, Serap Çakır’ın ekipleri tarafından değerlendirilerek, eksik kalınan alanlara yönelik çalışma planı oluşturuluyor.

ANKETLER’DE ÖNDE ÇIKIYOR

Serap Çakır, 31 Mart seçimleri öncesinde yaptığı çalışmalarla adından en çok söz ettiren isim oldu. Adaylar arasında ismi en çok bilinen kişi olan Serap Çakır, yapılan tüm anketlerde de önde çıkıyor. Çeşitli internet portalları kendi takipçileri arasında yaptığı anketlerde Serap Çakır önde çıkıyor. Serap Çakır bilinirlik olarak tüm rakiplerine fark atarken, ‘oyunuzu kime vereceksiniz’ sorusunda da önde çıkıyor.

GÖRÜNTÜLÜ ANKET

Bağımsız internet sitelerinin anketlerinin yanı sıra, yüz yüze yapılan anketlerde de Serap Çakır önde görülüyor. Serap Çakır’ın kendisinin yaptığı anket ise şimdiye kadar yapılan anketler arasında farklı bir boyuta ulaştı. Serap Çakır, kurduğu profesyonel ekiple görüntülü anket yaptırıyor. Kamera kayıdı ile tüm mahallere giriliyor ve vatandaşlara adaylarla ilgili sorular soruluyor. Serap Çakır’ın ekibi vatandaşların görüş ve yorumlarını dinleyerek, öneriler ışığında çalışma programı oluşturuyor.

Son Güncelleme: 06.03.2019 23:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37