Serap Çakır'a tam destek

Serap Çakır'a tam destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Mart 2019 Salı 12:32
 Serap Çakır'a tam destek

Beylikbağı bölgesinin tanınmış isimlerinden Arif Aydın ve akrabalarından Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'a destek açıklaması geldi. 

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'a ilgi her geçen gün artıyor. Beylikbağı bölgesinin tanınmış isimlerinden olan Arif Aydın ve akrabaları, düzenlediği toplantı ile Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'a desteğini açıkladı. 

SERAP ÇAKIR'A DESTEK AÇIKLAMASI

31 Mart yerel seçimlerinde Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı destekleyeceklerini açıklayan Arif Aydın ve akrabaları, Beylikbağı'nda bulunan Anıl Düğün Salonu'nda bir program gerçekleştirdi. Programa Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ın yanı sıra Bağımsız Gebze Belediye Meclis Üyesi Adayları Nejat Kar ve Sibel Dumanlıova'da eşlik etti. 

SERAP ÇAKIR'IN YANINDAYIZ

Katılımın yoğun olduğu programda açılış konuşmasını yapan Arif Aydın, "Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır hanımefendiyi desteklemek için burada bulunmaktayız. Biz istiyoruz ki Gebze'de bir değişim olsun, kadın eli değsin. Serap Çakır'ın bu işi layıkıyla yapacağını, başaracağını biliyorum. Tüm akrabalarımla, dostlarımla birlikte Serap Çakır'ın yanındayız ve destekliyoruz. Kendisini belediye başkanı olarak görmek içinde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi. 

NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ VERDİK

Programda Arif Aydın'ın ardından konuşma yapan Bağımsız Gebze Belediye Meclis Üyesi Adayı Nejat Kar, "Arif beye böylesine güzel bir program hazırladığı ve Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'a açık destek verdiği için gönülden teşekkür ediyorum. Bizler Anadolu'nun çeşitli bölgelerinden buraya göç ettik. Çocuklarımız burada doğdu, burada büyüdü, burada okudu, burada yaşıyor. Artık Gebzeliyiz. Başkan adayımız Serap Çakır'da Gebze'ye hizmet etmek için, zor bir yola çıktı. Bizde onu sonuna kadar desteklemek için namus ve şeref sözü verdik" dedi. 

CESUR OLDUĞUM SÖYLENİYOR

Adaylık süreci hakkında bilgi veren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Sizlerle bu akşam burada olmaktan dolayı mutluluk duydum. Şahsıma açık desteğini belirten Arif Aydın ve akrabalarına çok teşekkür ediyorum. Bana cesur olduğum söyleniyor, ama görüyorum ki Arif Aydın'da, Nejat Kar'da bir o kadar cesurlar. Böyle cesur insanlar bir araya geldiğimiz zaman, 31 Mart'ta bu işi olur" ifadelerini kullandı. 

5 YIL İÇİNDE FARKI GÖRECEKSİNİZ

Merak edilen soruları da yanıtlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. Serap Çakır, "Göreve geldiğimde şeffaf, dürüst ve eşit bir şekilde hizmet edeceğim. Gebze'nin bütçesi, kuruşuna kadar Gebzelilere hizmet olarak dönecek. Seçildiğim takdirde ilk 5 yıl içinde farkı göreceksiniz" şeklinde konuştu. 
Son Güncelleme: 12.03.2019 21:40
Anahtar Kelimeler:
Serap Çakıra Tam Destek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37