Soba:Gebze, Kocaeli'nin lokomotifi

Soba:Gebze, Kocaeli'nin lokomotifi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Mayıs 2017 Cuma 11:50
 Soba:Gebze, Kocaeli'nin lokomotifi


AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba düzenlediği basın toplantısında 16 Nisan'da yapılana referandum ile ilgili açıklamalar yaptı. Soba, "Referandumda Kocaeli iyi oy aldı ama mütevaziliğe gerek yok. En yüksek oyu Gebze'den aldık. Kocaeli'nin lokomotifiyiz" dedi.

16 Nisan referandum sonuçlarının Türkiye'ye ve İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Soba sözlerini şöyle sürdürdü:

REFERANDUM BOYUNCA ÇOK İYİ ÇALIŞTIK
Demokrasi 50+1 dir. Herkesin sandıktan çıkan sonuca saygı duyması gerekir. Biz Gebze olarak çok iyi çalıştık. Hamdolsun milletvekillerimizin katılımıyla, Bakanlarımızın her hafta toplantılarımıza katılımıyla gidilmedik mahalle, dernek, sendika, kıraathane, ev kalmadı. Her sabah 9'dan, gece 12-01'e kadar çalıştık. Seçim boyunca çalışan bütün arkadaşlarıma, partililere ve MHP Gebze ilçe teşkilatına teşekkür ediyorum. 

Referandumda Gebze olarak yüzde 60'ın üzerinde oy aldık. Gebze teşkilatları üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Kocaeli her seçimde çok başarılı sonuçlar alıyor. Ama mütevaziliğe gerek yok. Gebze, Kocaeli'nin her zaman lokomotifi olmuştur. 

BU SENE BELDE VE İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANACAK
16 Nisan referandumundan sonra partili cumhurbaşkanlığı yasalaştı ve 21 Mayıs'ta 3. olağanüstü kongremizi yaptık. Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin de genel başkanı oldu. Bu sene belde ve ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. 2018 yılında da il kongreleri bitecek. Önümüzdeki günlerde kongre takvimini açıklayacağız. 

3 HAZİRAN'DA İFTARIMIZ VAR
Bu akşamdan itibaren Ramazan ayına giriyoruz. Ramazan ayının ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Ramazan ayında çeşitli etkinliklerimiz olacak. 3 Haziran'da Tatlıkuyu halk pazarında teşkilat iftarımızı yapacağız. 

Son Güncelleme: 26.05.2017 11:52
Anahtar Kelimeler:
TekirdağYerliNKÜEnzim
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37