Tarhan, Çayırova’da ziyaretlerde bulundu

Törere karşı ortak mücadele etmemiz gerekiyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ağustos 2016 Çarşamba 12:43
Tarhan, Çayırova’da ziyaretlerde bulundu
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Çayırova Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret etti.
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Çayırovaİlçe yöneticileri ile birlikte Çayırova’da bir dizi ziyarette bulundu. Bölgedeki çalışmalarını hızlandıran Tarhan, önce Çayırova Kaymakamı  Turgut Çelenkoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi de makamında ziyaret eden Tarhan ziyareti esnasında 15 Temmuz darbe kalkışmasına değinerek, ülkece zor dönemlerden geçildiğini ancak bu zorlukların birlik ve beraberlik içerisinde aşabileceğini ifade etti. Hükümetin ve muhalefet partilerinin istişare içerisinde kalmasının uzlaşma açısından önemli olduğunu vurguladı.
Terörün bir an önce son bulması için adımların atılması gerektiğini belirten Tarhan, CHP’nin bu konuda desteğini esirgemeyeceğini ifade etti. Tarhan, “Akan kanın durdurabilmesi ve masum vatandaşlarımızın can vermemesi için teröre karşı ortak mücadele göstermemiz gerekiyor” dedi.
Yerel siyasette de birlik ve beraberliğin önemli olduğunu ifade eden Tarhan, yerel yönetimlerde de uzlaşının sağlanması gerektiğini hatırlattı.
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, FETÖ operasyonları konusunda, vatandaşların mağdur edilmemesi için dikkatli davranılması gerektiğini belirterek, kurunun yanında yaşın da yanmaması için uyarılarda bulundu.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında memleketimizin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini belirten Tarhan, FETÖ operasyonları kapsamında tasfiye edilen örgüt mensuplarının yanında, örgütle herhangi bir ilişkisi olmayan Belediye çalışanlarının mağdur edilmemesi gerektiğini belirtti. Tasfiye edilecek örgüt mensuplarının titiz bir çalışmayla belirlenmesi gerektiğini ifade eden Tarhan, masum vatandaşların fişlemelere maruz kalmaması için temkinli bir şekilde operasyonları yürütmenin önemli olduğunu vurguladı.
Ayrıca 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında iş dünyasından gelen şikâyetleri değerlendirmek, uygulamaları incelemek ve takip etmek için CHP’nin kurduğu izleme ekibinde yer alan Tahsin Tarhan, operasyonlarda tutuklanan iş adamlarının ve firmaları kapatıldığı için işsiz kalan işçilerin haksızlığa uğramamaları gerektiğini ifade etti. 
İçeri alınan iş adamlarının FETÖ ile bağlantısı olanıyla, olmayanının ayırt edilmesi gerektiğini belirtti. Adaletin doğru bir şekilde tecelli etmesi gerektiğini ve bunun demokrasi için gerekli olduğunu vurguladı.
Tarhan son olarak da OHAL süresi boyunca gerçekleştirilen FETÖ operasyonların amacının ve hedefinin Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi korumak olması gerektiğini ifade etti. 

Son Güncelleme: 25.08.2016 23:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37