Tarhan, Gebze'de sendikaları gezdi

Tarhan, Gebze'de sendikaları gezdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Haziran 2018 Salı 13:37
 Tarhan, Gebze'de sendikaları gezdi
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze'de bulunan eğitim sendikalarını ziyaret etti.

ŞİMDİ HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMA ZAMANI

CHP Gebze ilçe yöneticileri ve milletvekili adayları ile eğitim sendikalarını ziyaret eden Tarhan konuşmasında; "Eğitim sistemindeki çarpıklıkları, bakanlığın haksız uygulamalarını hepimiz biliyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisin'de de bunun çalışmalarını en güçlü şekilde gösterdik. Şimdi önümüzdeki tarihi seçimleri kazanmak için herkesin elini taşına altına koyma zamanı. Bir oy için kapı kapı dolaşıp, bir kişi bile olsa ikna edip, bu düzeni değiştirme zamanı" dedi.

İKTİDAR OLACAĞIZ VE EĞİTİM SİSTEMİNİ KÖKÜNDEN DEĞİŞTİRECEĞİZ

Tarhan konuşmasını şöyle sürdürdü:

İlk hedef iktidar olmak. Demokratik sistemi yeniden tesis etmek. Sonrasında ucubeye döndürülen bu eğitim sistemini kökünden değiştireceğiz. Özgül ağırlığı sıfırlanan öğretmenlerimizin saygınlığını yeniden kazandıracağız. Ücretli öğretmen, saatlik çalışma gibi kavramları ortadan kaldırıp bütün öğretmenleri kadrolu yapacağız.  

Eğitim sistemindeki sorunları çok iyi biliyoruz. Ancak şimdi iktidar olmak için çalışma zamanı. Siz değerli öğretmenlerimizden oy istemiyorum, her birinizin oy getirmesini bu zulmu, bu haksız düzeni ulaşabildiğiniz herkese anlatmanızı istiyorum.  


Son Güncelleme: 05.06.2018 13:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37