Tarhan: Kandıra gölet cehennemine döndürülmüş

Tarhan: Kandıra gölet cehennemine döndürülmüş

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Eylül 2017 Perşembe 12:50
Tarhan: Kandıra gölet cehennemine döndürülmüş


Çalışmalarına her gün Kocaeli'nin bir ilçesinde devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kandıra'da CHP Kocaeli örgütü ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

KANDIRA'LI FINDIK ÇİFTÇİSİ ZORDA

Fındığın Türkiye genelinde üretim maliyetini bile kurtarmayacak rakamlardan alınması Kandıralı fındık üreticisini de zora sokmuş diyen Tarhan, “Fındık ile ilgili en etkili politikaları biz üretmeye çalışıyoruz. Giresun'da büyük mitingi gerçekleştirdik. Ordu'dan Giresun'a fındık için yürüdük. Genel Başkanımızın fındık için açıkladığı 6 madde baz alınırsa fındık üreticisinin yüzü gülmeye başlayacaktır" dedi.

İSTANBUL'A SU YETİŞTİRMEK İÇİN KANDIRA GÖLET CEHENNEMİNE DÖNDÜRÜLMÜŞ

Tarhan sözlerine şöyle devam etti:


Maalesef Kandıra gölet cehennemine dönmüş durumda. Kandıralı bu durumdan rahatsız ama hiç bir yerel yönetici vatandaşın ne düşündüğünü dinlemiyor. Sürekli olarak bir yenisi yapılan göletlerden  dolayı nem oranı artıyor hem de küf ortaya çıkıyor. Sebzeden, meyveye, doğal yaşam alanından nefes alınan havaya kadar yaşamı olumsuz bir şekilde etkiliyor. Vatandaş küf sorunu mücadele etmek zorunda kalıyor.

İSTİMLAK VAR AMA VATANDAŞA PARA ÖDEMESİ YOK

Kandıra'yı gölet cehennemine çevirdikleri yetmezmiş gibi vatandaşın parasını da ödemiyorlar. Merkez Erikli Köyü, Hediyeli Köyü, Çerçili Köyü'nde baraj yapımı için istimlak edilmiş araziler var ama vatandaşa bir kuruş ödeme yapılmamış millet mağdur edilmiş.

KANDIRA GIDA OSB'NİN NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL

Yıllardan beri tarım arazisinde ısrar edilmesinin hiç bir anlamı yok. Kandıra Gıda OSB'nin  işlevselliği arttırılsa vatandaşın yüzü bir nebze olsun gülecek ama maalesef sürekli yanlış yapıp, kandırılmaya ve aldatılmaya alışkın genel ve yerel siyasiler yüzünden, vatandaş mağdur olmaya devam ediyor. 


Son Güncelleme: 28.09.2017 12:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37