banner55

Tarhan'dan CHP Kocaeli teşkilatlarına mesaj:Demokrasi kazanacak

Tarhan'dan CHP Kocaeli teşkilatlarına mesaj:Demokrasi kazanacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Nisan 2018 Çarşamba 11:23
Tarhan'dan CHP Kocaeli teşkilatlarına mesaj:Demokrasi kazanacak

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Haydar Akar ve Fatma Kaplan Hürriyet, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, muhtarlar ve ilçelerden gelen örgüt emekçilerinden oluşan 200 kişilik grubu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırladı.

Kalabalık gruplar halinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne çıkarma yapan CHP Kocaeli örgütleri ve milletvekilleri tek bir ağızdan mesaj verdi.


HER KARANLIĞIN BİR ŞAFAĞI VARDIR

Tahsin Tarhan, "16 yıldır devam eden, vatandaşı değil yandaşını düşünen bu anlayışa 24 Haziran günü hep birlikte el ele son vereceğiz. Ekonomiden, siyasete artık bu iktidar çare olabilme yetisini kaybetmiştir. Tek adam heveslisi olanlar bilmelidir ki bu yüce milletin kaderinde bağımsızlık kazılıdır. Her karanlığın bir şafağı olduğu gibi demokrasi ve cumhuriyet sevdalıları için de 24 Haziran’da Vatandaşlarımızın üzerine demokrasi güneşi doğacaktır" dedi

DEMOKRASİ KAZANACAK

Tahsin Tarhan, "7 Haziran’da tek başına iktidar olamadılar, memleketi yangın yerine çevirdiler. Ekonomiyi yönetemediler, suçu yurtdışına attılar. Demokrasiyi hazmedemediler, tek adam yönetimine heves ettiler. Artık yeter. Milletimiz ve biz hazırız 24 Haziran günü kazanan mutlaka Demokrasi olacaktır. Siyasi tarihimizin en önemli seçiminde ben, sen demeden hep birlikte, omuz omuza sonuna kadar mücadele vereceğiz" dedi. 


Son Güncelleme: 25.04.2018 11:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37