Törk: Darıca kaybettiği yılları kazanacak

Törk: Darıca kaybettiği yılları kazanacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Şubat 2019 Perşembe 11:55
 Törk: Darıca kaybettiği yılları kazanacak
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Bayramoğlu ve Piri Reis Mahallesi gençleri ile buluştu. Gençlere hitap eden Törk, "Darıca eskisi olmayacak. Darıca, kaybettiği yılları yeniden bu kentin evlatları ile kazanacak" dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Törk, seçim çalışmaları kapsamında Bayramoğlu ve Piri Reis Mahallesi gençleri ile bir araya geldi. 
Meşalelerle karşılanan Törk gençlere teşekkür etti. Darıca’nın kaynaklarını gençlerin hizmetine sunacaklarını belirterek sözlerine başlayan Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Darıca’da doğmuş, bu kentin tüm mahallelerinde zaman geçirmiş, iyi günde kötü günde her daim bu kentin havasını solumuş bir kardeşinizim. Darıca’nın bizden ne istediğini biliyoruz. 
ENERJİMİZ VE GÜCÜMÜZ VAR

Darıca’nın nüfusunun yarısı 30 yaşın altında. Bu da gençlerin yönetimde söz sahibi olması gerektiğini gösteriyor. Biz de eğitimde, kültürde ve spor alanlarında özellikle gençlerimizin söz sahibi olduğu bir Darıca hayal ediyoruz. Darıca’nın kaynaklarını sonuna kadar gençlerin hizmetine sunacağız. 
Gençlerimizin spor yapabilecekleri alanlara acilen ihtiyacı var.

Gerek spor alanında gerek eğitim alanında yapacağımız projelere bizim enerjimiz ve gücümüz var. Darıca’ya yapılan her yatırımın geri döneceğini biliyorum. Kuracağımız gençlik merkezlerine her gencimiz gönül rahatlığı ile gidecek. Gençlerimizi bu kentin hayatına katmak zorundayız. 

DARICA'YA SINIF ATLATTIRACAĞIZ

Bayramoğlu’ndaki yelken kulübünü daha da büyütüp genişleterek, Darıca’da deniz sporlarını aktif hale getireceğiz. Özellikle Darıca’mıza, bölgede ses getirecek bir büyük kütüphane inşa edeceğiz. Bu kütüphanede gençlerimizi herhangi bir mesai saatine sıkıştırmayacağız. 

Bunların dışında en önemli vizyonumuz Darıca’ya bir üniversite kazandırmak. Ben tüm çabamla sahil kenti olan Darıca’ya üniversite kazandıracağım. Üniversite gençliği ile buranın sosyal hayatını hareketlendireceğiz, esnafının yüzünü güldüreceğiz ve bu kente adeta sınıf atlattıracağız. 

DARICA ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Görevimiz çok zor. Ama sizin desteğiniz, gönül vermeniz ve önerilerinizle beraber Darıca eskisi olmayacak. Darıca, kaybettiği yılları yeniden bu kentin evlatları ile kazanacak. 5 yıl içinde Darıca’yı hak ettiği yere getirmek için tüm çabamızı göstereceğiz. Bu milletin bir kuruşunu dahi heba edecek projeler imza atmayacağıma, sizlerin derdiyle dertleneceğime söz veriyorum. 

Bu enerjiyi ve inancı gördükçe ne kadar büyük bir sorumluluk içinde olduğumuzu görüyorum. Daha önceden her partiye oy vermiş insanlar bize inanıyor ve değişim istiyor.  Ben herkesin belediye başkanı olacağım. 1 Nisan itibari ile kimsenin üzülmediği, kazandığımızda Darıca’nın kazandığı bir süreç var. 

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

1 Nisan’dan sonra bu kent için tüm enerjimi, birikimimi ve çabamı vereceğim. Sizler de 31 Mart’a kadar tanıdıklarınıza değişimi anlatmalısınız. Darıca’nın 5 sene daha bu şekilde yönetilmesine tahammülü kalmamıştır. Bu kentin sorunları inanılmaz derecede büyümüştür. 

Sorunların çözümü için 31 Mart’a kadar kapı kapı dolaşacağız. Ben de sizlerden; 31 Mart sabahı da en güzel kıyafetlerimizi giyip, güle oynaya sandıklara gideceğiz ve o sandıklardan sonuçlar çıkana kadar, Darıca’nın değişimi onaylana kadar sürece sahip çıkmanızı istiyorum.  

Ben de 1 Nisan sabahı yine sizlerin ulaşabildiği bir kardeşiniz olarak her daim sizi dinleyeceğiz.
Son Güncelleme: 21.02.2019 22:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37