Törk: Esnafın yüzü bizimle gülecek

Törk: Esnafın yüzü bizimle gülecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Aralık 2018 Salı 11:12
 Törk: Esnafın yüzü bizimle gülecek

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, "Darıca'da yerel seçimleri kazandığımızda esnafımızın yüzü gülecek" dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve beraberindeki CHP Darıca ilçe yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi aday adayları ile Darıca Emek ve Osmangazi Mahalleleri’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın sıcak mesajlarla karşıladığı CHP’li Törk, esnafın kendisine karşı gösterdiği ilgiye teşekkür etti. 

Törk, kendisinin de şehirde iş yapan, istihdam sağlayan bir iş adamı olarak Darıca esnafının yaşadığı sorunları yakinen bildiğini söyledi. Göreve geldiğinde yaşanan sorunların çözümü konusunda projeleri olduğunu belirten Törk, gerekli adımları atacaklarının sözünü verdi.

ESNAFLA TEMAS HALİNDE OLACAĞIZ


Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen CHP’li Törk, "Sıkıntılarını, halini hatırını sorduğumuz esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı günler diledik. Bir sorunu ya da sıkıntısı olan vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye çalıştık. Darıca’da her vatandaşımızla temas halinde olacağız. Vatandaşlarımızın derdiyle dertleneceğiz" diye konuştu. 

Esnafın samimi sohbetiyle karşılaşan Törk, esnaf ziyareti sırasında kendisine yakın ilgi gösteren vatandaşları da dinlemeyi ihmal etmedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde esnaf ile sohbet eden CHP’li Törk, esnafa ve vatandaşlara teşekkür etti.


Son Güncelleme: 11.12.2018 11:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37