Törk: Hizmet bize nasip olacak!

Törk: Hizmet bize nasip olacak!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Şubat 2019 Pazartesi 16:03
 Törk: Hizmet bize nasip olacak!
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk büyük kadın buluşması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kadın buluşmasında konuşan Törk, "Bu milletten sakındıkları hizmet, 31 Mart’tan sonra artık bize nasip olacak" dedi.

Grand Şato Düğün Salon’unda gerçekleştirilen 'Kadın Buluşması'na Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım ve eşi Songül Yıldırım, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, İyi Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülden Bilici ile yüzlerce Darıcalı kadın katıldı.
AYRIMSIZ HİZMET

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman ve CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Songül Kaya’nın selamlama konuşmalarının ardından CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk sahneye çıktı. Darıcalı kadınların coşkulu alkışlarının ardından konuşmasına başlayan Törk, "Darıca’nın her mahallesinden buraya gelerek güzel Darıca’mıza sahip çıktığınızı değişim talebimize gönül verdiğiniz için ve bizleri mutlu ettiğiniz için teşekkür ederim. 

Değişim talebi ile yollara çıktık. 1 Nisan sabahı 5 yıl boyunca öncelikle kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza ayrımsız hizmet edeceğime 38 yaşında genç bir kardeşiniz olarak sizlere söz veriyorum.

KADINLARLA BAŞARACAĞIZ

Bu sadece gece gündüz çalışarak başaracağımız bir şey değil. Kadınlarımız da sahiplendiğinde başarı bize gelecek. Aday olalı 100 gün oldu artık günleri sayıyoruz ve 42 gün kaldı seçimlere. Artık Darıca kadınlarla, gençlerle değişecek. Bu kenti sizlerle beraber hak ettiği yere taşıyacağıma söz veriyorum. 

Yola çıktığımızda ceketini koyup kazananlar vardı. Artık öyle bir yere geldik ki siyaset değil, adayların nitelikleri ve vizyonları konuşuluyor. Sesini duyuramayan, bu kentin nimetlerinden faydalanamayan, Darıca’da kütüphaneye gidemeyen gençlerimiz ve kadınlarımız için çalışacağım. Bu kentin tüm sorunlarını bilen ve çözüm önerilerini de anlatmış biriyim.
HİZMET BİZE NASİP OLACAK

Değişimin sesi olan bu kardeşinizi artık iktidar partisi takip ediyor, projelerini kopyalıyor ve taklit ediyor. Biz ceketimizi koysak alırız dediler. Ama artık Darıca’nın her kesiminde değişim sahiplenildi ve değişim Darıca’dan başlayacak. Bu kentte kadınlarımız için göreve geldiğimizde ilk olarak çocuk kreşleri açacağız. 

Bu sadece çocuklara yönelik bir hizmet değil. Çalışan annelere büyük kolaylık sağlayacak çocuk kreşlerimizi önce uzak mahallelerden başlayarak her mahalleye yapacağız. Annelerimiz gönül rahatlığı ile evlatlarını bize teslim edecek. Bu milletten sakındıkları hizmet, 31 Mart’tan sonra artık bize nasip olacak.
KADINLARIMIZIN DESTEKÇİSİ OLACAĞIM

Çocuk kreşlerinin ardından yine her mahallede yapacağımız 'Kadın Merkezleri'miz ile kadınlarımızı sosyal hayata katacağız. Burada spor yapacağınız alanlar da oluşturarak, kadına değer verecek, kadınların önünü açacağız. Kadın merkezlerimizde eğitim alan kadınlarımız için bir 'Hanımeli Pazarı' kuracağız. Burada mutfak masrafını çıkaracak olan kadınlarımızın her zaman destekçisi olacağım. Bölgeye örnek olacak bu projeyle Darıcalı kadınlarımız seslerini tüm Türkiye’ye duyuracak.  Her daim sizi dinleyerek, siyaset yapmadan bu kenti yöneteceğiz.
DARICA’YI YÖNETMEK VİZYON GEREKTİRİR

9 yıldır belediye başkanı olmak için hazırlanıyorum. Daha güzel bir Darıca’da yaşamak için, genciyle yaşlısıyla her kesime hizmet etmek için değişim şart. Darıca’da kapı kapı dolaşarak derdimizi anlatıyoruz. 10 yıl sonra Darıca’nın nüfusu 300 bin olacak. 300 binlik Darıca’yı yönetecek, yönlendirecek, imar planlarıyla, sahil düzenlemeleriyle, altyapısıyla, kapalı pazarlarıyla, kütüphanesiyle, üniversitesiyle bu kente bir vizyon gerekiyor. Bu kente bu vizyonu bizim dışımızda verebilecek bir başka aday yok.

EN AZ YÜZDE 60

Darıca’da değişimi de en az yüzde 60’la gerçekleştireceğiz. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ben önce kendimi Allah’a sonra da size emanet ediyorum" ifadelerine yer verdi. Yüzlerce Darıcalı kadının katıldığı, büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen 'Kadın Buluşması' çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.
Son Güncelleme: 19.02.2019 00:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37