banner55

TÜKOSİAD, kahvaltıda Büyükgöz'ü ağırladı

TÜKOSİAD, kahvaltıda Büyükgöz'ü ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Şubat 2019 Cumartesi 17:35
 TÜKOSİAD, kahvaltıda Büyükgöz'ü ağırladı


Genel Merkezi
Gebze’de bulunan Tüm KOBİ Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜKOSİAD), sabah kahvaltısında AK Parti’yi ağırladı. 

TÜKOSİAD’ın ev sahipliğinde yapılan kahvaltıya; AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve parti yöneticileri katıldı.
 
Toplantıda ilk sözü alan TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk “Gebze merkezli derneğimizin ülke genelinde şubeleşmesi için çalışmaları başlattık. Tüm Türkiye’deki KOBİ’lerin TÜKOSİAD çatısı altında söz sahibi olabilmeleri adına hızlıca şubeleşeceğiz. Derneğimiz Gebze’de doğdu, bu nedenle sanayinin kalbi olan Gebze’nin markalaşması ve daha ileriye gitmesi için dernek olarak üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız" diyerek, KOBİ & Belediye İş Birliği ile çok önemli projeler yapılabileceğinin önemine vurgu yaptı. 

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz de konuşmasında; şehrimizin gelişimi için KOBİ’lerin çok önemli bir paydaş olduğunu, Gebze şehir markası kapsamında, belediye ile birlikte, TÜKOSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarının el ele çalışmasının önemli hususlardan biri olduğunun altını çizdi. 

Şehir ve bölge planlama konusunda geçmiş deneyimlerine güvendiğini ve şehrin en önemli sorunun trafik olduğu belirten Büyükgöz, "1 Nisan sabahı ilk işimiz, trafik sorununun çözülebilmesi için acil eylem planlarını devreye sokmak olacak. Yapacağımız önemli projelerle, Gebze’deki günlük hareketli hayatı, akşam geç vakitlere kadar uzatacağız" dedi.

Toplantıda ayrıca; TÜKOSİAD’a yeni üye olan Gebze American Life Dil Okulu Kurucusu Mustafa Sedefoğlu’na da üyelik plâketi takdim edildi. Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda, American Life markası ile İngilizce dil eğitimi veren Sedefoğlu; "Marka şehir çalışmalarında yabancı dil çok önemli bir husus. Globalleşen dünyada, iletişimin birinci şartı İngilizce bilgisidir. 

Çok sayıda KOBİ’nin yer aldığı şehrimizde, İngilizce eğitimlerimizi yurt dışı ticaret özelinde derinleştireceğiz. Ticaret Odası ve Belediye ortaklığında KOBİ’lere yurt dışı satış-pazarlama teknikleri ve İngilizce eğitimleri düzenleyeceğiz. Gebze’mizin markalaşması adına, Belediyemiz ve Ticaret Odamız tarafından bize ne görev verilirse memnuniyetle yerine getirmeye çalışacağız" diyerek üyelik plâketini aldı.

TÜKOSİAD HAKKINDA


TÜKOSİAD; 2008 yılında kurulan ve ilk çıkış misyonu ile 2016 yılı başına kadar bölgemizdeki Karadenizli iş adamlarını bir araya getiren, işlerini geliştirirken aynı zamanda onları toplumsal projelere dâhil eden bir dernekti. 2016 yılında yapılan tüzük değişikliği ile önce bölgemizdeki, sonra Kocaeli sınırları içindeki, ardından Marmara Bölgesi ve Tüm Türkiye’de KOBİ’lerin iş geliştirmesine odaklı, ülke ekonomisinin, ticaretinin ve bunları sağlayacak R&D  çalışmaları için ulusal ve uluslararası fırsatlar geliştirmeye yönelik bir misyon kazanarak dernek adını Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği olarak değiştirdi.

Yönetim kurulu; kendi faaliyet konusunda, bölgede önemli yerlere gelmiş, iyi bilinen, profesyonel ve her şeyden önemlisi vizyonu açık değerli iş insanlarından oluşmaktadır. Aslında TÜKOSİAD'ın tüm üye profili bu değerleri taşımaktadır. Ve geleceğe yönelik üyelik kriterlerinde de özellikle işinde profesyonel, iyi bilinen ve vizyonu açık, değerli sanayici ve iş insanlarını isteklendirecek ve tatmin edecek hedefler barındırmaktadır.
Son Güncelleme: 16.02.2019 23:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37