Türkkan: Devlet milleti köleleştiriyor

Türkkan: Devlet milleti köleleştiriyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Haziran 2018 Çarşamba 12:36
Türkkan: Devlet milleti köleleştiriyor
24 Haziran seçim çalışmalarında tempoyu arttıran İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan Gebze ve Darıca’yı gezerek, partisi için destek istedi. 
Türkkan Gebze’de İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur’un düzenlediği toplantıda eğitimciler ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. 

TÜRKİYE’NİN SEÇİMİ OLACAK 


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan Gebze’de düzenlenen toplantıda ilginç açıklamalarda bulundu. 

Türkkan, "Demokrasi bir pencere gibidir. Pencereniz açık olursa yağmur yağar ıslanırsınız, kar yağar üşürsünüz. Ama pencereniz kapanırsa o evin içinde boğulursunuz. Seçim olması o ülkede demokrasi olduğu anlamına gelmez. Bu birilerinin, birilerini yendiği seçim olmayacak.
 
Bu Türkiye’nin seçimi olacak. Bu seçimde hedef mevcut düzeni değiştirmek olacak. Bizim sözümüz var ikinci tura kim kalırsa kayıtsız şartsız destekleyeceğiz. Sözümüzün arkasındayız. Taşeron sistemi kalkmadı. Taşeron sistemi, devletin kölelik sistemidir. Devlet milleti köleleştiriyor. Bizim bu sistemi kaldıracağımıza dair sözümüz var" dedi. 
 
Gebze programını sahura kadar sürdüren Lütfü Türkkan ve ekibini Anıbal ve Ramada Otel sahibi Muzaffer Altıntaş sahurda ağırladı. 

DARICA'DA BAYANLARDAN DESTEK 


Seçim çalışmalarını Darıca’da devam ettiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan’ın ilk durağı bayanların katıldığı ev toplantısı oldu.  İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Emel Serin önderliğinde Türkkan burada bayanlardan İzmit’in kızı İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhur Başkanı adayı Meral Akşener için destek istedi. 

Darıca’da Lütfü Türkkan Özel Umut Işığım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ve Veysel Saltaş’ın sahibi olduğu Özel Hayat Tıp Merkezi’ni ziyaret etti. 

Son Güncelleme: 13.06.2018 12:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37