Türkkan ve Türkşen'den yakın markaj

Türkkan ve Türkşen'den yakın markaj

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Haziran 2018 Cumartesi 13:22
Türkkan ve Türkşen'den yakın markaj

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ali Türkşen seçim çalışmaları kapsamında Karamürsel'de esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek partilerine destek istediler ve seçmeni adeta yakın markaja aldılar.

ADIM ADIM GEZDİLER


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili birinci sıra adayı Lütfü Türkkan ile birlikte İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ikinci sıra adayı Ali Türkşen, İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Baş ve yönetim kurulu üyeleriyle İYİ Parti Karamürsel İlçe binasında buluştuktan sonra ilçe genelinde ziyaretler gerçekleştirdi.
 
Türkkan ile Türkşen Karamürsel’i adım adım gezerek ilçe esnafının oylarına talip olduklarını ifade ettiler. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayları Karamürsel’de vefat eden Mustafa Dereci’nin ailesine taziye ziyaretinde bulunurken kederli aileye Allah’tan sabır dilediler. 

KARAMÜRSEL ESNAFINDAN DESTEK 


Karamürsel çarşı merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Türkkan ile Türkşen ardından Karamürsel pazarını gezerek Pazar esnafından ve vatandaşlardan partilerine destek istediler. Pazar esnafının sorunlarını dinleyen İYİ Parti Milletvekili adaylarına esnaflar pazardaki fiyatların sıcakların artmasıyla yükseldiğinden dert yandı.  

Karamürselli vatandaşlar Türkkan ile Türkşen’e 24 Haziran seçimleri öncesinde destek sözü verirken İYİ Parti Milletvekili adayları Türkkan ile Türkşen rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat eden Altın Kemer sahibi Karamürselli Başpehlivan Aydın Demir’e ziyaret gerçekleştirerek geçmiş olsun dileğinde bulundu ve acil şifalar dilediler. 

DERNEK VE EREĞLİ ZİYARETLERİ 


Ramazan ayı nedeniyle Karamürsel ziyaretlerine iftar molası veren Lütfü Türkkan ile Ali Türkşen iftar sonrasında yeniden yollara düşerek Karamürsel’de Kızderbentliler Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Tahir Altun ile birlikte yönetim kurulunu ziyaret etti. 

İYİ Partili Cemil Özbey ile Onur Açık’ın doğum günleri nedeniyle Türkkan ile Türkşen iki partilinin doğum günlerini kutladı. Karamürsel’in ardından Ereğli’yi ziyaret eden Lütfü Türkkan ile Ali Türkşen’e vatandaşlar 24 Haziran seçimleri öncesinde destek sözü verdiler. 




Son Güncelleme: 09.06.2018 13:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37