Türkkan:Tahir Büyükakın kötü adam demedim

Türkkan:Tahir Büyükakın kötü adam demedim

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Şubat 2019 Pazar 14:38
 Türkkan:Tahir Büyükakın kötü adam demedim

 


Çayırova'da
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak'ın programına katılan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın hakkında kendisine yapılan eleştirilere de cevap verdi.

"Ben Tahir Büyükakın şöyle adam, kötü adam, vasıfsız adam demedim" diyen Türkkan şunları söyledi:

Öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bir daha dönmek istiyorum. Aday tanıtımında bir şeyler söyledim ama kulaklarını iyi açamamışlar. Tekrar ifade ediyorum. Tahir Büyükakın iyi adam, Tahir Büyükakın’a öğretim üyeliği yaptı, Tahir Büyükakın böyle güzel adam. Biz kimseye konuşmamızda kötü adam, şöyle adam, vasıfsız adam demedik. Ama söylediğim bir şey var tekrar ediyorum. Siz hiç aradınızda adam bulamadınız ki Bilecik’den buraya adam getirdiniz. 

Hiç mi aranızda adam yok. Aday adayları vardı. Eski bakanları aday adayıydı, ilçe belediye başkanları aday adayıydı, mevcut başkan aday adayıydı. Bunların hiç birisi toplumda karşılık göremedi mi siz Bilecik’den Tahir Büyükakın’ı getirmişsiniz. Tahir Büyükakın İzmitli olabilir doğrudur. Bir problem yok. Ama Tahir Büyükakın Bilecik Valisi yani Bilecik’de göreve devam eden bir vali. 

Onun buraya getirilmiş olmasının bir tek anlamı var. Burada bizim arkadaşlarımızın arasında adam yok, biz bunların arasında aday yapamadık. Dolayısıyla dışarıdan aday getirdik. Meselenin böyle anlaşılmasında fayda var. 
Son Güncelleme: 04.02.2019 14:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37