Türkşen: Kocaeli'den en az 4 milletvekili çıkaracağız

Türkşen: Kocaeli'den en az 4 milletvekili çıkaracağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Haziran 2018 Perşembe 15:38
  Türkşen: Kocaeli'den en az 4 milletvekili çıkaracağız



İYİ
Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Türkşen bütün gününü Gebze bölgesine ayırdı. Vatandaşlarla bir araya gelen Türkşen, "Kocaeli'den çok iyi oy alacağız. Kocaeli'nin 13 milletvekilliğine de talibiz ama en az 4 milletvekilini rahat rahat Meclis'e sokacağız" dedi.

Kent meydanındaki Gebze İYİ Parti standını ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Türkşen şunları söyledi:

Kocaeli'de dolaşmadığım ilçe kalmadı, ikinci tura başlayacağım. Her yerin atmosferi farklı. Her yerde yeni bir şey görüyoruz. Farklı aktivitelere katılıyoruz. Programlar Ramazan ayı olduğu için iftara doğru başlayıp, sahura doğru bitiyor. Halkımız da sağ olsunlar bize karşı çok büyük teveccüh var. Beni çok çabuk kucakladılar. 

Çocukluğum Gölcük'de geçti ama Kocaeli'nin tamamını kucaklayacak ve her partiden insanın milletvekili olacak yapıda olmam lazım. İnsanların sorunlarını dinliyorum. Sağolsunlar başka bir partiye oy vereceğini söyleyen insanlar bile sadece benim şahsımdan dolayı 'Ailemizde 6 oy varsa 4'ünü kendi partimize, 2'sini sana vereceğiz' diyorlar. Bu da benim için çok gurur verici. Belki de bizim yaşadıklarımızdan dolayı insanlar bunu gönül borcu olarak algılayabilirler. 

Seçim çalışmaları çok güzel gidiyor. Tempo çok yüksek. Son 3 gündür Gebze, Darıca, Gebze yaptım. Kısmet olur da seçilirsem eğer babam Gölcük'de yaşadığı için ben de Gölcük'de yaşamaya devam edeceğim. Çabamız İYİ Parti'den olabildiğince çok fazla sayıda milletvekilini Meclis'e sokabilmek. Kamuoyundan edindiğimiz bilgilere göre seçmenler İYİ Parti'nin çok iyi bir liste çıkardığını değerlendiriyorlar. Bu da diğer partilere karşı öncelik sağlıyor. Kocaeli'den 13 milletvekiliğine de talibiz ama tahminim Kocaeli'den en az 4 milletvekilini rahat rahat Meclis'e sokacağız. 

Biz İYİ Parti'nin iktidar olmasını ve sayın genel başkanımızın da Cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. Bütün teşkilatlarımız çok iyi çalışıyor. Gönlü güzel İYİ Partili arkadaşlarımızın hepsine çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Yoruyoruz onları. Her akşam beraber bir çok yere gidiyoruz. Çok yüksek bir tempo ama hiç hız kesmeden devam ediyorlar. Hepsini kucak dolusu selamlıyorum. İnşallah 25 Haziran'da da bu sefer teşekkür gezisi için bütün ilçelerimizde dolaşmak kısmet olur. Ondan sonra da inşallah herkesi Meclis'de ağırlamak kısmet olur.  


Son Güncelleme: 07.06.2018 15:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37