Yakup Törk kadınlarla buluşacak

Yakup Törk kadınlarla buluşacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Şubat 2019 Perşembe 14:19
Yakup Törk kadınlarla buluşacak

 


CHP
Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, 31 Mart yerel seçimini kadınlarla birlikte kazanacaklarını söyleyerek tüm Darıcalı kadınları 'Kadın Buluşması'na davet etti. 
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, büyük gençlik buluşmasının ardından şimdi de kadın buluşması için kollarını sıvadı. 

Seçimleri kadınların desteği ile kazanacaklarını ifade eden Törk şunları söyledi:

31 Mart yerel seçimleri Darıca'nın, çocuklarımızın ve kadınlarımızın kaderini belirleyecek. Kadınlarımızın desteği ile Darıca’da artık farklı bir yönetim anlayışı olacak. İktidarı bize kadınlarımız getirecek. Elimden gelen tüm mücadeleyi son ana kadar vereceğime söz veriyorum. 

BİZİM İÇİN GURUR

Kadınlarımızın sosyalleşmesi için her türlü projeyi yapacağız. Biz istiyoruz ki kadın evden çıksın, kadın üretsin. Özellikle kadınlarımıza sosyal ve sportif alanda her hizmeti sunacağız. Kadınların Darıca’da her alanda aktif olduğu bir yönetim anlayışına sahip olacağız. 

Kadının elinin değdiği her yer kıymetleniyor. Kadının var olduğu her yer daha estetik, daha nezaketli hale geliyor. Bizim için en kıymetli işlerden bir tanesi, kadınlarımızın kendi alanlarında başarılı olması. Bu şehri kalkındırmamız için bize düşen ne varsa destek olmak istiyoruz. Darıca’nın değerini artıracak olan kadınlarla bir araya gelmek bizim için gurur. 

Törk, 17 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Salon Grand Şato’da Darıcalı kadınlarla buluşacak. 

Son Güncelleme: 15.02.2019 00:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37