banner55

Yaman, Bakan Kurum'dan Kömürcüler OSB'nin kaldırılmasını istedi

Yaman, Bakan Kurum'dan Kömürcüler OSB'nin kaldırılmasını istedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ekim 2018 Çarşamba 11:48
  Yaman, Bakan Kurum'dan Kömürcüler OSB'nin kaldırılmasını istedi

 


AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, önceki gün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti. Yaman'ın gündemi Kömürcüler OSB'nin kaldırılması oldu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, kurulduğu günden bu yana Dİlovası için önemli bir sorun olan Kömürcüler OSB'nin kaldırılması için çalışıyor. Yaman, önceki gün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti. 

Başta Kömürcüler OSB olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunulan toplantıda Yaman, Kömürcüler OSB'nin Dilovası'nın hakim bir noktasında olduğunu ve sulama çalışmaları yapılsa da kömür tozlarının yine Dilovası mahallelerine geldiğini ve bu nedenle vatandaşların evlerinin içlerine kadar giren kömür tozlarından rahatsız olduğunu dile getirerek, biran önce Kömürcüler OSB alanının statüsünün değişmesi veya kaldırılması için yapılması için destek istedi.

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise Yaman'a Kömürcüler OSB ile ilgili gerekli çalışmanın yapılacağını ve Dilovası halkının sağlığının dikkate alınacağını ve Kömürcüler OSB'nin statüsünün değişmesi veya kaldırılması için yapılması için gerekli incelemelerin ve çalışmaların yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.  
Son Güncelleme: 24.10.2018 16:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37