Yaman, Fatih Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu

"Kahraman halkımız hizmetin en iyisine layık"

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Ağustos 2016 Çarşamba 14:37
Yaman, Fatih Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı bitme aşamasına gelen 400 yataklı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne inlemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt ile birlikte Gebze Devlet Hastanesi'ne giderek incelemelerde bulundu. Yaman'ın ziyaretinde Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Hürcan Alpay'da hazır bulundu.

HASTANE İNŞAATINI İNCELEDİLER
Yaman ve beraberindekiler önce hastane inşaatını gezerek Proje Müdürü Zeki Kurtoğlu'ndan bilgiler aldı. 56 bin metrekare inşaat alanında devam eden çalışmaların yavaş yavaş sonuna yaklaşıldığı inşaatta 120 poliklinik odası, 12 ameliyathane, 90 yoğun bakım yatağı, 12 yataklı diyaliz ünitesi, kalp ve damar cerrahisi, nüklüer tıp servislerinin yer alacağı 11 katlı 5 blok bloktan oluşacak, bünyesinde 682 araçlık otopark alanı bulunacak.

BÜYÜK VE MODERN HASTANE
Hastane inşaatının ardından Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Hürcan Alpay'ın konuğu olan, Yaman, Gebze’ye modern bir hastaneye kavuşturmayı hedeflediklerini ifade etti. Gebze ve bölgesinin hızla geliştiğini ve büyüdüğünü belirten Yaman, "Gebze bölgesinin yani Darıca, Çayırova ve Dilovası'nı kattığımızda gündüz nüfusu yaklaşık 1,5 milyonu bulmaktadır. Böyle yoğun bir kente modern ihtiyaçlara cevap verebilecek büyük ve donanımlı bir hastane şarttı. Hükümet olarak geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan Fatih Devlet Hastanesi'de bittiğinde çok büyük bir ihtiyacı ortadan kaldıracak kapasiteye sahiptir.

HALKIMIZA HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUM 
Halkımız bize hizmet etmemiz için yetki verdi. Bizde halkımıza en güzel hizmeti verebilmek için tüm çabamızla çalışıyoruz. 15 Yıldır iktidarda olan hükümetimiz dün olduğu gibi bugünde yatırımlarına hiç aralık vermeden devam etmektedir. Ülkemizde yaptığı prestij projelerle halkın takdirini kazanan ve her seçimde büyük bir zaferle ayrılan partimizin bir neferi olarak halkımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum.

KAHRAMAN HALKIMIZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR
Bu halk kahraman bir halktır. 15 Temmuz akşamı hain darbe kalkışmasına canlarını hiçe sayarak vatan ve bayrak sevdası uğruna meydanlara çıktıysa, tankların önüne yattıysa, milli iradersine sahip çıktıysa bizde bu kahraman halkımızın en iyi hizmeti alması için canla başla çalışmak zorundayız. İnşallah yakın bir zamanda hastanemiz bitecek ve sağlık alanında Gebze ve bölgemizin önemli bir eksiği giderilecektir" dedi.  
Son Güncelleme: 31.08.2016 16:40
Anahtar Kelimeler:
BursaUludağ
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37