Yaman:‘’İZAYDAŞ sürekli kendini yeniliyor’’

Milletvekili Cemil Yaman, İZAYDAŞ'ı ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ekim 2016 Salı 22:32
Yaman:‘’İZAYDAŞ sürekli kendini yeniliyor’’
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman İzaydaş’ı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
 
Ak Parti Kocaeli milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Cemil Yaman, İZAYDAŞ’ı ziyaret etti. İZAYDAŞ’ın çevreci bir kurum olduğunu belirten Milletvekili Yaman, teknolojinin yenilenmesi ve enerji üretimi yatırımlarının önemine dikkat çekti.
 
SUNUM VE SAHA GEZİSİ
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Yardımcıları İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş ile birim müdürleri de hazır bulundu. İlk olarak İZAYDAŞ tanıtım filmi ile kurum ve çalışmalarla ilgili brifing verildi. Çeşitli soruların da yanıt bulduğu sunumun ardından, Milletvekili Yaman’a tesis turu yaptırıldı. Endüstriyel Atık Yakma Tesisi, Çevre Laboratuvarı, Biyogaz ve Çöp gazından enerji üretim tesisi çalışmalarını yerinde inceleyen Yaman, Genel Müdür Saraç’tan ve ilgililerden teknik konularda bilgi aldı.
 
“İLİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ”
Ak Parti Kocaeli milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Cemil Yaman, ziyarete ilişkin bir açıklama yaptı. Yaman, İZAYDAŞ’ın yaptığı çalışmaların ilimiz ve ülkemiz açısından çok önemli olduğunu belirtti. Milletvekili Yaman, “Son derece modern teknolojilerin kullanıldığı tesislerdeki bu çalışmalar çevre ve insan sağlığı için önemli hizmetler. Özverili çalışmalarından dolayı Genel Müdür Muhammet Saraç ve ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.
 
“YATIRIMLAR TESİSİN GELECEĞİ İÇİN”
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise ziyaretinden dolayı milletvekili Cemil Yaman’a teşekkür etti. Saraç, bir yandan çevre için hizmet verdiklerini diğer yandan tesisi gelecekte uzun yıllar ayakta tutacak yatırımlar yaptıklarını kaydetti. Genel Müdür Saraç, Kocaeli milletvekili Cemil Yaman’a ziyaret anısına bir de hediye takdim etti. 
Son Güncelleme: 19.10.2016 10:10
Anahtar Kelimeler:
MediaMarkt
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37