Yavuz Selim, Recep Dursun'u bağrına bastı

Yavuz Selim, Recep Dursun'u bağrına bastı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Şubat 2019 Cumartesi 00:25
 Yavuz Selim, Recep Dursun'u bağrına bastı

Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Yavuz Selim Mahallesine konuk oldu. 

Kalabalığa seslenen Başkan Adayı Recep Dursun, "Bir yola çıktık, artık sonuna geldik, 31 Mart akşamında beraber kazanacağız" derken, mahalle sakinlerinden Dursun’a tam destek geldi.  

KENDİNİZİ ALKIŞLAMALISINIZ 

Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun Yavuz Selim Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 

Senelerdir verdiği tapu mücadelesi nedeniyle mahallelilerden takdir toplayan Başkan Adayı Dursun, "Omuz omuza, yürek yüreğe çabaladık. Emek verdik, yan yana yürüdük, kendinizi alkışlamalısınız, örnek bir mücadele sergilediniz, hak ettiğiniz tapularınızı sizlere vereceğiz, artık son bir adım kaldı, 31 Mart akşamı seçimi birlikte kazanacağız" dedi. 

SİZLER MÜŞTERİ DEĞİLSİNİZ 

Belediyelerin görevinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu kaydeden Recep Dursun, "Belediyeler tüccar değildir. Vatandaşını müşteri göremez. Ben de tüccar değilim, bugüne kadar garibanın, haklının yanında duran bir hukukçuyum. Göreve gelir gelmez, altı aylık bir süre içerisinde tapularınız elinizde olacak. Önce tapunuzu alacaksınız, artından Yavuz Selim ve çevresi için hizmetlerimizi sizlerin istekleri doğrultusunda hızlı şekilde gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.
 
BİZİM İÇİN ADAY OLDUNUZ 

Öte yandan gerçekleştirilen toplantıda Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun’a olan ilgi ve destek görülmeye değerdi. Erkek ve kadınların katıldığı toplantıda Başkan Adayı Recep Dursun’a mahalle sakinlerinin "Bugüne kadar bizler için verdiğiniz mücadelenin canlı şahidiyiz. Bizlerin isteği sonrasında aday olduğunuzu biliyoruz, bizler de sizin sonuna kadar arkanızdayız, sizin yanınızdayız" sözleriyle destek vermeleri dikkatlerden kaçmadı. 
Son Güncelleme: 10.02.2019 01:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37