banner55

Yeniden Refah Partisi D-8'i anlattı

Yeniden Refah Partisi D-8'i anlattı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Haziran 2019 Pazartesi 14:34
 Yeniden Refah Partisi D-8'i anlattı


Yeniden Refah Partisi Kartepe Kadın Kolları Başkanlığı ilçede stand kurarak D-8 ile ilgili basın açıklaması yapıp D-8 projesinin yazılı olduğu metnin dağıtımını yaptı.

Kartepe Kadın Kolları Tanıtım Başkanı Şerife Kuş basın açıklamasında 'Yeni bir dünya düzenine açılan pencere D-8'dir. D-8 projesi yalnızca bünyesinde bulunan üye ülkelerin değil, tüm dünyada ezilen ve temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılan mazlum insanlar için yeni ve adil bir dünyanın tesisini hedefleyen tarihin en kapsamlı birliğidir. 

54.Refah Yol iktidarının başbakanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan D-8 leri oluştururken çok büyük ve
önemli bir yapının temelini atmıştır.Tüm insanlık için yeni ve yaşanabilir bir adil düzenin yalnızca islam alemi için değil, yeryüzünde nefes alan her canlıya gerekli bir nizam olduğu gerçeğini ortaya koymuştur.

Günümüz dünyasının geldiği noktada buna ne kadar çok ihtiyaç olduğu en önemli işarettir. İslam dünyasının ve tüm dünyanın beklentilerine karşılık verecek dünyadaki sömürü ve zulüm düzenine karşı potansiyel yapısı ile gerekli yaptırımlar uygulanabilecek bu organizasyonun gerektiği gibi desteklenmesi ve D-60, D-160 olarak güçlendirilmesinin sağlanması üzerimize vazifedir.

Bu sebeple adil yeni bir dünyanın kurulup korunması için D-8 İslam Birliği projesinin bir an önce hakettiği değeri görerek yürürlüğe girmesinin önemini bir kez daha vurguluyoruz' ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 17.06.2019 14:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37