Yeniden Refah Partisi Gebze'de sahaya indi

Yeniden Refah Partisi Gebze'de sahaya indi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Eylül 2019 Pazar 23:19
 Yeniden Refah Partisi Gebze'de sahaya indi

Yeniden Refah Partisi Ağustos ayı il divanı toplantısını Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Yoğun katılım ile miting havasında geçen divan toplantısı sonrası, il ve ilçe yönetiminden ve partililerden oluşan kalabalık, Gebze caddelerinde halk ile buluştu.

Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’a yürüyüşünde, İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi’ de eşlik etti. Sık sık halk tarafından durdurulup, soru sorulan ikilinin halk ile samimi diyaloglar kurduğu gözlerden kaçmadı.
Aras’a hitaben, Erbakan ne zaman Gebze’ye gelecek, onu Gebze’de görmek istiyoruz diyen vatandaşa cevap veren, Aras "En kısa sürede" dedi. 
Çay ocağında halka hitap eden Aras’ı, sendikacılık yaptığı dönemden tanıyan vatandaşlar kendisine sarılarak fotoğraf çektirdiler.

SOYGUNCULARIN HORTUMUNU KESECEĞİZ

Emeklilikte yaşa takılanların hali ne olacak, diye soran vatandaşa cevap veren Aras, “Hırsızların, soyguncuların ve rantiyecilerin hortumlarını keseceğiz. Kaynaklar vatandaşa akacak ve sorun çözülecek, EYT’lilerin sorunlarını da bizden başkası çözemez” dedi.

MİTİNG GİBİ İL DİVANI

YRP il ve ilçe teşkilatlarının yoğun katılım sağladığı il divan toplantısına, basın yayın kuruluşları da yoğun ilgi gösterdiler. İl başkan yardımcıları ve ilçe başkanlarının tek tek raporlarını vermesinin ardından ilk sözü il başkanı Mehmet Aras aldı. 

EKONOMİYİ BERBAT ETTİNİZ

Kocaeli ilimizde emniyet müdürlüğünün 3 işçi almak için açtığı ilana, yüzlerce insan başvuru yapıyor. Neden? Çünkü, işsizlik rekor seviyede, milleti ekmeğe muhtaç ettiniz. Ülkeyi getirdiğiniz yer işte burası.

ARKADAN KAÇAN 
FİNCANCI ÇIRAKLARI

Eline aldığı Kütahya fincanını kalabalığa gösteren Aras, “Vakti ile bir fincancı çırağı, kendi işini kurup başına geçmiş. Fakat bir türlü fincanın kulpunu gövdesi ile birleştirmeyi başaramamış. Çaresizlik içinde ustasından yardım isteyen çırağa ustası, kendisinin yanında uzun yıllar çalışır ise kulpu fincana yapıştıracağını söylemiş. Yıllar sonra mesleğe sebat eden çırağına, işin püf noktasını öğreten ustası, böylelikle çırağın kulpu fincana yapıştırmasını sağlamış. Bugünkü iktidar partisi başarısızdır. Çünkü ustanın yanından kaçmışlardır.

İSTANBUL İL BAŞKANI 
HÜSEYİN TERZİ GEBZE’DE KONUŞTU

Mehmet Aras’ın konuşması sonrası kendisine söz verilen İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kocaeli teşkilatının çok şanslı olduğunu ifade eden Terzi, Türkiye siyasetinin birkaç ustası bulunduğunu ve bu ustalardan birinin de Kocaeli il başkanı, Mehmet Aras olduğunu ifade etti.

SİYASETTE LİDER KITLIĞI ÇIKTI

Bugün Ak Parti’de siyaset yapan pek çok kişi, Tayyip bey İstanbul seçimleri için meydana inmemiş olsaydı, 800 bin fark yemezdik diyor. Erdoğan ın liderliği parti içerisinde ciddi olarak sorgulanır hale gelmiş durumda.

Cumhuriyet Halk Partililer, liderlerinin susmasının kendileri için daha kazançlı olduğunu ifade ediyorlar. MHP lider ve eksen yokluğundan tabanını İYİ Parti’ye kaptırmış durumda. İYİ Parti’nin kendisi var, il ve ilçe teşkilatları ortada yok.

Siyasette lider kıtlığı var. Mevcut siyasi partilerin tamamına bakıldığında hepsinin liderlerinin, siyasi ömrünü tamamlamış durumda olduğu açıkça görülebiliyor. 

İşte bu siyasi atmosfer içinde gelecek vaat eden ve halkın da umut bağladığı tek kişi genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’dır.
Halkımız gittiği her yerde bu genç ve dinamik lideri bağrına basıyor. Göreceksiniz ilk seçimde Erbakan, Cumhurbaşkanı olacaktır” dedi.

Son Güncelleme: 23.09.2019 13:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37