Yıldız başkanlarını anlattı

Yıldız başkanlarını anlattı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Aralık 2018 Çarşamba 14:11
 Yıldız başkanlarını anlattı


İYİ
Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız yerel seçimlerde belediye başkan adaylarının seçimi kazandıkları takdirde nasıl hizmet vereceklerini anlattı.

Yıldız şu mesajları verdi:

Bizim belediye başkanlarımız bir zümrenin, ya da sadece kendisine oy verenlerin değil, şehrimizin her bireyini kucaklayanlar olacaklar. Kimseye tepeden bakmayan, kimseyi hor görmeyen, insanı sadece ve sadece insan olduğu için kabul edip hizmetinde olacaktır.

Başkanlarımızın kapısı her daim herkese sonuna kadar açık olacak. Şehrimize en güzel hizmeti verecek, bu kenti yaşanılır kılıp, ülke çapında imrenilecek bir noktaya çıkartabilme bilinciyle çalışıp, personelinin dahi hiçbir hediyeyi kabul etmediği, hizmet almak isteyenin, işi görülürken bir takım yerlere gayri resmi yardımda bulunmaya zorlamayacak. 

Asli görevi olarak yerine getirdiği hizmeti bir lütufmuş gibi reklamını yapmayacak, öncelikli görevinin halka hizmet olduğunu kavramış, sorumluluk bilinci içerisinde görevini ifa edecektir. 

Bunu kapalı kapılar ardında değil, hep sokakta halkı ile iç içe olarak gerçekleştirecektir. Şeffaf ve dürüst bir şekilde, korkutarak değil, toplumumuzda saygınlığı ile kabul görecek. Halka hizmeti Hak'ka hizmet bilecektir. Kamuoyuna saygıyla.
Son Güncelleme: 19.12.2018 14:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37