Yıldız: İYİ Parti olarak Törk'ün yanındayız

Yıldız: İYİ Parti olarak Törk'ün yanındayız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ocak 2019 Pazartesi 12:15
 Yıldız: İYİ Parti olarak Törk'ün yanındayız


İYİ Parti
Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız yaptığı açıklamada Darıca’da Yakup Törk’ü destekleyeceklerini söyledi.

Yıldız şunları söyledi:

Aziz Milletimiz, demokratik siyasi tercihini kullanmak üzere, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde sandığa gidecektir.

İYİ Parti olarak, ilkeli, erdemli ve ahlaki değerleri, ülke menfaatleri ile bütünleştirmeyi, bireyin hak ve hukukunu korumayı esas alarak, yola çıktığımız günden beri, milletimize aydınlık bir geleceği inşa edebilme gayreti içinde olduk.

Bu gayretimizle, insanımıza hizmetin en iyisini verebilme çabası içinde; ayrım yapmadan, toplumcu, demokrasi ve hukukun üstünlüğünü şiar edinerek, ülkemizin sosyal ve ekonomik problemlerinin çözümü için, önümüzdeki yerel seçimlerde, milletimize güven vermek istiyoruz.

Partimiz, ülkesi ve milletinin menfaatlerini esas alarak, yeni bir siyasi sorumluluk altına girmeyi kendine görev bilmiştir. Görsel, basılı medya ve iletişim ortamlarından bilindiği üzere, bir süreden beri partimiz ve Cumhuriyet Halk Partisi bu siyasi sorumluluk gereği, önümüzdeki yerel seçimler dolayısıyla, Millet İttifak’ı adı altında çalışmalar yapılmıştır. 

Millet İttifakı olarak, ilimiz Kocaeli ve ilçelerinde de yerel seçim ittifakı tesis edilmiştir. Bu çalışmalar sonucunda, İYİ Parti’den sayın Dr. Serdar Kaman, partimizin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak gösterilmiştir. 

Darıca ilçemizde de Millet İttifakı adayı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden yüksek inşaat mühendisi sayın Yakup Törk açıklanmıştır. Biz İYİ Parti olarak Darıca Belediye Başkanı Yakup beyin yanında olacağımızı ve her konuda kendisini destekleyeceğimizi belirtmek istiyoruz.

Ülkemize, bölgemize, milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ediyor, başarılar diliyor ve saygılar sunuyorum.

Kocaeli ve Darıca halkına saygı ve selamlarımı arz ederim.

Son Güncelleme: 28.01.2019 13:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37