Yıldız: Kocaeli'nde heyecan veren aday çıkaracağız

Yıldız: Kocaeli'nde heyecan veren aday çıkaracağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ekim 2018 Perşembe 16:04
 Yıldız: Kocaeli'nde heyecan veren aday çıkaracağız

 



İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız bugün Gebze İlçe Teşkilatı’na geldi. İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile partililerle sohbet eden Yıldız, yeni yönetim kuruluyla tek tek tanıştı.

Yerel seçimlere çok önem verdiklerini belirten Yıldız, özellikle Büyükşehir’de çok ses getirecek bir aday açıklayacaklarını söyledi.

Yıldız şunları söyledi:

Saygıdeğer arkadaşlar yönetim kurulu veya icra ilçe başkanı, il başkanı biz bir yola çıktık, bizim çıktığımız yol şu an da 5 aya göre biz hesap yapıyoruz. Önümüzde ki yılın 3. ayında yerel yönetimler seçimi var. Türkiye'de ki iktidarların tamamına yakını ekonomik kriz ve yerel yönetimlerle bitmiştir, diğerlerini saymayacağım. 

BAŞARILI OLAMAZSAK DURMANIN BİR ANLAMI YOK

MC Kinsey’i saymayacağım, Rahip Bronson’u saymayacağım, emeklilerde yaşa takılanları saymayacağım, andımızı söylemeyeceğim. Bu kadar olumsuzlukların olduğu bir ülkede yerel yönetimlerde biz başarı sağlayamaz isek bizim burada durmamızın da bir anlamı yok.
 
15 KASIM’A KADAR HAZIRLIKLARIMIZ TAMAMLANACAK

Bu yönetim, Gebze ilçe teşkilatı il başkanı nezdinde ben inanıyorum ki kısa zamanda bütün teşkilatları oluşturup Kasım’ın 15'i ne kadar tüm teşkilatlanmayı yaparak seçimi almak.
 
Aday çıkarırsınız, Gebze'nin en iyi ismini çıkarırsınız yetmez. Çok çalışırsınız adayda bir sıkıntı vardır o da yetmez. Biz burada yapmamız gereken siyasetin içindesiniz, sizinle yaklaşık 40 yıl gibibir süre siyasetin içinde her türlü seçimi görerek geçti. 

Bir kişiden bir kişinin oy istemesi çok başka, bir kişiden 10 kişinin çok başka. Burada en önemli unsur yine saygıdeğer hanımefendilere düşecek. Biz bunu çok kısa süre içerisinde teşkilatlanmamızı yapıp bütün köylerden en az 3 ve 5’er kişilik yönetim kurulu oluşturmak suretiyle Kasım ayının 15'ine kadar ilçe, mahalle, belde ve köy temsilciliklerini sizden istiyoruz. 

Kadın kollarından sorumlu bir genel başkan yardımcılığı birimi oluştu. Akabinde illerde bu görev teşkil edilmeye başlandı, bizim de il başkan yardımcımız sayın Nurcan Göktaş hanımefendi. 
Bizim şöyle bir yönetim anlayışımız var. Kocaeli il teşkilatı olarak arkadaşlarımızın hepsi görev bilincinde. Dün sayın başkan yardımcım gitti Ankara'da kadın kollarından sorumlu genel başkan yardımcımızla uzun bir toplantı yaptı. Verileri aldı, geldi. 

Orada bir çalıştay yapılacak, biz  o çalıştayı beklemeyeceğiz, ordan gelen emirler başımız üstüne ama biz kendi çapımızda çalışmayı burada en kısa süre içerisinde yapacağız. Sayın başkanım burada ki kadın kollarından sorumlu başkan yardımcımızla birlikte bir icraatı ortaya koyacaklar. Burada ki yapılması gereken benim aklıma gelen en basitiyle önce il yönetim kurulunda görev yapan eşlerinin tamamını partiye çağırın, bu ilçe için de geçerli. 

Eğer biz bu işe gönül verdiysek görev dağılımını çok iyi yapmalıyız, bir kişinin üstüne 100 kiloluk, 500 kiloluk yük yüklemeyeceğiz. Herkesin kaldırabileceği yükle bu işin altından en iyi şekilde çıkacağımızı düşünüyorum. 

BÜYÜKŞEHİR’DE HEYECAN VERECEK BİR ADAYIMIZ VAR

Kocaeli'de sayın vekilim söyledi 3- 4 tane aday olmak isteyen arkadaşımız var. Büyükşehir için şu an da 2 tane aday arkadaşımız ve bir tanesi var ki bütün Kocaeli'nde heyecan yaratacak. A partili, B partili, hatta C partilisine bile heyecan yaratacak. Hepinizin burada Büyükşehiri alabileceğimizin heyecanını içinizde hissedeceksiniz. 

Biz bu yola inanarak çıktık. Şambaz Yıldız iş adamı 55 yaşına gelmiş, 25 sene sonra geldi il başkanı oldu. Bunu yapmamda ki sebep şu; bu ülkede yanlış işler yapılıyor, bu ülkenin dinamikleriyle oynanıyor. Bu ülkede ne kadar önemli değer varsa yok edilmeye çalışılıyor.

Diğerlerini hiç söylemiyorum. Atatürk isteseydi saraya damat olurdu ve padişah da olurdu ama dedi ki bu ülkenin kurtuluşa ihtiyacı var. 630 yıl hüküm sürmüş Osmanlı’nın karşısına tek başına çıktı, arkadaşlarıyla birlikte Bandırma vapuruyla Samsun'dan başlattığı bir meşale bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin iki üç gün sonra yıl dönümünü kutlayacağız. 

Ne mutlu ki bizim klavuzumuz da liderimiz de ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'tür. Biz o yolda devam edeceğiz, onun inancıyla bu meşalenin bir ucundan tutarak İYİ Parti’nin bir şekilde iktidara gelmesi lazım. 

AK PARTİ'NİN TEK ALTERNATİFİ İYİ PARTİ'DİR

Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Türkiye'de ki tek alternatifi İYİ Parti. Ne CHP ne diğer partiler, hiçbir tanesi alternatif olamaz. Bugün istatistikler yapılan anketlerde adalet ve kalkınma partisi %34'lere düşmüştür. Bunu kurtarmak için her gün bir kayıkçı kavgası yaşanıyor. 

Biz üzerimize düşen en iyi şekliyle teşkilatlanmayı ve insanlarımıza uzanmayı, insanımıza temas etmeyi, biz uzlaşı diliyle kimseyi kötülemeden yapabileceklerimizi anlatarak bu siyasi arenadan başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.
Son Güncelleme: 25.10.2018 16:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37