Yılmaz: Gebze Belediyesi'ni haramzedelerden kurtaracağız

Yılmaz: Gebze Belediyesi'ni haramzedelerden kurtaracağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ekim 2018 Cumartesi 11:11
   Yılmaz: Gebze Belediyesi'ni haramzedelerden kurtaracağız


CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe teşkilatına gelen Flormar işçileri ile görüştü. Flomar işçileri kendilerine destek verdikleri için Gebze örgütüne teşekkür ederken, Başkan Yılmaz ise sonuna kadar yanlarında olduklarını söyledi.

Yaklaşan yerel seçimleri de değerlendiren CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz şunları söyledi:

Gebze Belediyesi'ni bu haramzadelerden ve rantiyecilerden kurtaracağız. Hem adayımız ile hem de oluşturacağımız belediye meclisi ile halkın belediyesini kuracağız.


Biz and içtik Gebze halkının mağduriyetlerini gidereceğiz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ile mahalle mahalle tüm sorunları ortadan kaldıracağız.

Beylikbağı bölgesinde ki Yavuz Selim, Hürriyet ve Ulus mahallesinde yaşayan halkımızın mahalle sakinlerimizin haklı hak ve taleplerini ve sorunların çözümlerini biliyoruz ve çözeceğiz. Çünkü biz bu mahallelerde yaşayan halkımıza işgalci ve müşteri gözüyle bakmiyoruz. Aksine hak sahipleri olarak görüyoruz. Bu nedenle bizim belediyeciligimiz döneminde hak ettikleri tapularını tek bir kişiyi dahi mağdur etmeksizin alacaklardır.

Yine benzer sorunlar yaşayan Mevlana mahallesi, Arapçeşme Kavak bölgesi ile Kirazpınar mahallesinde yaşayan yurttaşlarımızın da sorunlarını bizim dönemimiz de çözecegiz.

Kartal'da, Maltepe'de bazı mahallelerde CHP belediyecilik anlayışı ile Gebze'de ki sorunların bire bir aynısı olan tapu sorunlarını bölgede yaşayan tek bir yurttaşımızı dahi mağdur etmeden tapularına kavuşturduk, sorunlarını çözdük. Bizim belediyeciliğimiz döneminde Gebze'de ki tüm sorunları çözeceğiz. Biz kendimize güveniyoruz.

İMAR VE TRAFİK SORUNU

Yine bölgemizin altyapı ve üstyapı sorunları ile beraber imar sorunlarını da çözüme kavuşturacağız. Yine gece nüfusu 400 bin olmuş, gündüz nüfusu 1 buçuk milyona dayanmış olan Gebzemizin var olan trafik sorunlarını da çözüme kavuşturacağız.

Sanayicilerimiz ile Gebze halkının ve esnaf yurttaşlarımızın arasındaki kopukluğu gidererek, Gebze halkının fabrikalarımızda çok daha fazla istihdam edilmesini sağlayacağız ve sanayicilerimiz ile Gebze halkının ve esnafının enteğre olmasına CHP belediyesi olarak öncülük yapacağız.

KÖYERİN SORUNLARI BİTECEK

Büyükşehir yasaları ile bir çok haklarının elinden alınarak köy tüzel kişiliklerine son verilerek, mahalle statüsüne sokulan köylerimizin hayvancılık, tarım, çiftçilik, ormancılık gibi olmazsa olmazları yani geçim kaynakları olan köylü halkımızın CHP belediyeciliği döneminde belediyemiz tarafından desteklenerek refah seviyesi yüksek insanı ve kültürel yaşamları üst seviyelere taşınacaktır.

Yine köylerimiz de ki imar adaletsizliğinin ortadan kaldırılması da ancak CHP belediyecilik anlayışı ile mümkündür.

HÜNKAR ÇAYIRI AÇIK MÜZE OLACAK

Yine CHP belediyecilik döneminde kültürel ve tarihi değerlerimizi öne çıkartarak Gebzemizin kültür ve tarih kenti olması için çaba göstereceğiz. Bu konuda Fatih Sultan Mehmet'in otağı olan Hünkar Çayırı'nı açık müze hâline dönüştüreceğiz.

Gebze Belediyesi'ni rantiyeciler yandaşlardan ve haramzedecilerden temizleyeceğiz ve şeffaf kendi halkıyla barışık bir belediyeye dönüştüreceğiz.

GEBZESPOR DAHA ÜST LİGLERE ÇIKACAK

CHP belediyeciliğinde spora çok ciddi katkılar yapacağız ve Gebzesporumuzu daha üst liglere taşıyacağız. Bunun tarihte örnekleri vardır. CHP belediyesi döneminde Kocaelispor Süper Lig'de kök söktüren bir külüp iken bugün ne hallere düşürüldük. Bunun sorumlusu bugünkü yerel yönetimlerde söz sahibi olan siyasilerdir.

Gebze'ye hiç bir katkısı olmayan sadece rantiyeci bir zihniyetden ibaret olan AKP'den kurtulacağız.  Gebze halkının buna inanmasını istiyoruz. Çünkü biz CHP olarak buna yürekten inanıyoruz. Siz değerli halkımıza da inancımız sonsuzdur. 


Son Güncelleme: 20.10.2018 11:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37