banner55

23 yaşında Dünya şampiyonu

23 yaşında Dünya şampiyonu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Eylül 2017 Pazar 21:21
23 yaşında Dünya şampiyonu



Aslen Erzincanlı ailenin Almanya doğumlu oğlu Emre Seyrek'in, henüz 23 yaşında olmasına rağmen bu yaşta 2 Almanya şampiyonluğu, 1 Avrupa şampiyonluğu, bir de Dünya şampiyorluğu var.

Sporculuğunu ve şampiyonluğunu babasına borçlu olduğunu belirten Emre Seyrek şunları söyledi:

Spor hayatıma 6 yaşında başladım. Babamın da profesyonel sporcu oluşu ve sporcu bir ailenin olması benim de sporu sevmeme sebep oldu. Almanya Köln’de doğdum ve halen Köln’de yaşıyorum. Uni Düsseldorf Sport Akademie’de okumaktayım. 

Spora 6 yaşında Taekwondo’da başladım ve bir çok başarı elde ettim. Daha sonra Kickbox ve boks yapmaya başladım. Tabi babamın da bir şampiyon olması benim daha iyi sporcu olmama sebep oldu. 

Önce 62 kiloda Almanya şampiyonu oldum, ardından yine Almanya'da tekrar şampiyon oldum. Daha sonra Avrupa şampiyonu oldum 66 kg da. 

Ardından 67 kiloda Dünya şampiyonu oldum. Tabiki ailemin bana göstermiş olduğu özel ilgiden ve destekten dolayı başarıyı yakaladım. 

Şu an kendi kilomda en iyi sporcular arasındayım. Bir çok profesyonel organizasyonlarda dövüştüm. 

12 EKİM'DE ANKARA'DA

12/10 2017 tarihinde Ankara'da yapılacak büyük bir organizasyonda  maça çıkacağım. Ülkemde maç yapmak beni çok onore etmekte. Ülkemi çok sevdiğim icin burada bir spor merkezi yapıyorum. 

Artık ülkeme bilgi ve birikimimi katmak istiyorum. Sağlıklı yaşam, sporla ve saygı ve sevgiyle başlar diyorum. Babam Poyraz Recep Seyrek’e hem hocam olması, hem babam olması sebebiyle ve benim gibi bir çok şampiyonu yetiştirdiği için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

 
Son Güncelleme: 11.09.2017 10:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37