banner55

Başkan Büyükgöz, Avrupa şampiyonunu ağırladı

Başkan Büyükgöz, Avrupa şampiyonunu ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Ekim 2019 Cuma 10:06
Başkan Büyükgöz, Avrupa şampiyonunu ağırladı

 

Macaristan'da düzenlenen Wako Kick Boks Avrupa Şampiyonası genç bayanlarda Avrupa Şampiyonu olan Tuğçe Fedakartürk Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti.

Macaristan’da düzenlenen Wako Kick Boks Avrupa Şampiyonası genç bayanlarda Avrupa Şampiyonu olan Tuğçe Fedakartürk Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. 

Avrupa’da bayrağımızı en üstte dalgalandıran Gebze’nin gururu Avrupa Şampiyonu Tuğçe Fedakartürk, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e spora ve sporculara verdikleri destek için teşekkür etti. 

Avrupa Şampiyonu olan Tuğçe Fedatürk’ün teşekkür ziyaretinden oldukça memnun kaldığını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kızımız ülkemizi Avrupa’da temsil etti ve bizleri gururlandırdı. Kendisine tüm milletimiz adına, özellikle Gebzeli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki ilerleyen zamanlarda daha birçok başarıya imza atacak, bayrağımızı birçok yerde dalgalandıracak. 

Gebze Belediyesi olarak her türlü spora ve sporcuya destek veriyor, vermeye de devam edeceğiz. Tuğçe kızımızın başarılarının devamını diliyorum. Allah yolunu ve bahtını açık etsin, nice başarılar kazandırsın” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 04.10.2019 10:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37