banner55

Başkan Büyükgöz şampiyonları ağırladı

Başkan Büyükgöz şampiyonları ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Mayıs 2019 Cuma 12:59
 Başkan Büyükgöz şampiyonları ağırladı


Kocaeli Kuruluşları Masa Tenisi Derneği’nin organize ettiği Masa Tenisi Turnuvası'nın Şampiyonu Gebze Belediyesi Masa Tenisi Takımı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti.

Kocaeli Kuruluşları Masa Tenisi Derneği’nin organize ettiği Masa Tenisi Turnuvası’nın şampiyonu Gebze Belediyesi Masa Tenisi Takımı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. 

Antrenör Ahmet zor ve takım oyuncuları Muhammet Coşkun, Barış Tatoğlu, Ali Akyıldız, Ömer Terzi ve Necmettin Bektaş yeni dönemde kazandıkları ilk kupayı Başkan Büyükgöz’e getirdi. 

Ziyaretten ve turnuvada elde ettikleri başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Biz Gebze Belediyesi olarak spora önem veren bir belediye olacağız. Spor insanların ve toplumun gelişmesine ve birlik beraberlik duygusunun artmasına vesile oluyor. Sporun hangi dalı olursa olsun hepsi çok önemli. Ben arkadaşlarımı bir kez daha başarılarından ötürü kutluyor, başarılının devamını diliyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 10.05.2019 13:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37