banner55

Başkan Çiftçi başarılı karatecileri ağırladı

Başkan Çiftçi başarılı karatecileri ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Ağustos 2019 Salı 17:46
 Başkan Çiftçi başarılı karatecileri ağırladı
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından karate milli takımına giren başarılı oyuncuları kabul etti. ÇESK Başkanı Hasan Akan, antrenör Hazım Özdemir ve başarılı sporcular Başkan Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. 

KARATE MİLLİ TAKIMINA GİRDİLER

Nisan ayında Antalya’da yapılan Türkiye şampiyonasında 2 gümüş ve 2 bronz madalya ile karate milli takımına girmeye hak kazanan sporcular, 23-25 Ağustos tarihleri arasında Rize’de yapılacak Karadeniz ve Hazar Ülkeleri ve şampiyonasında ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek. Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Başkanı Hasan Akan, sporcuların derece ile döneceklerine inancının tam olduğunu belirterek, kulübü her branşta başarılı ve milli takıma sporcu verecek bir yapıya kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi.

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Antalya’dan madalya ile dönen milli karatecileri tebrik edip başarı dileklerini ileten ve Rize’de düzenlenecek şampiyonadan altın madalya ile dönmelerini temenni eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçemizin marka  bir şehir olmasında sportif başarıların önemine dikkat çekerek, sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 06.08.2019 17:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37