banner55

Başkan Demirci yaz okullarını ziyaret etti

Başkan Demirci yaz okullarını ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Ağustos 2018 Çarşamba 18:44
Başkan Demirci yaz okullarını ziyaret etti

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yaz okullarını ziyaret etti. 18 branşta yaklaşık olarak 3000 öğrencinin faydalandığı yaz okulları eğitimden spora, sanattan sosyo-kültürel etkinliklere kadar birçok alanda nitelikli bir hizmet veriyor.
YAZ OKULLARINDA 3 BİN ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

Eğitim öğretim dönemi tamamlandığından itibaren hizmete başlayan Çayırova Belediyesi yaz okulları eğitimlerine aralıksız olarak devam ediyor. 18 branşta 3000 öğrencisiyle devam eden yaz okulları açık ve kapalı sportif tesisler ile semt konaklarında gerçekleştiriliyor. 5-14 yaş arası çocukların ücretsiz olarak yararlandığı ve birçok spor dalında eğitim aldığı yaz okullarında, eğitim, sanat, sosyal ve kültürel alanlarda büyük ilgi görüyor.

YAZ OKULLARINDA EĞLENCELİ VE KALİTELİ HİZMET

Her yıl düzenlenen ve geliştirilerek çocukların hizmetine sunulan yaz okullarını ziyaret eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, yaz okullarının birçok branşındaki eğitimlere katıldı. Burada çocuklara eşlik ederek hem onlarla güzel vakit geçiren hem de sohbet eden Demirci, yaz okullarının öğrenciler üzerinde çok önemli etkiler oluşturduğunu söyledi.
Sportif branşlarda futbol, basketbol, voleybol, karete, jimnastik, masa tenisi, yüzme gibi alanlarda hizmet verdiklerini ifade eden Demirci, Kuran-ı Kerim, okuma yazma, kodlama, ingilizce, eğlenceli matematik, gibi kurslarında yaz okulların kapsamında olduğunu söyledi. Yine yaz okullarında sanatsal aktivitelerinde bulunduğunu belirten Demirci, drama, gitar, resim bölümleri ile satranç ve diğer zeka oyunlarıyla çocuklara dolu dolu bir tatil yaşattıklarını söyledi.

Kaliteli ve nitelikli bir tatil sunan yaz okulları gezisinde çocuklara aktivitelerinde eşlik eden Demirci, ilk olarak basketbol, voleybol ve futbol kurslarını ziyaret etti. Burada çocuklara katılarak bir süre onlarla vakit geçiren başkan Demirci, daha sonra semt konaklarında devam eden yaz okulları eğitimlerinde öğrencilerle buluştu. 

ÇAYIROVA’DA EĞİTİMLE, SPORLA VE SANATLA DOLU BİR YAŞAM KÜLTÜRÜ OLUŞUYOR

Eğitimi, sanatı, sağlıklı yaşamı, sporu, sportmenliği ve centilmenliği Çayırova’da bir yaşam kültürü haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını, gençlere yönelik yeniliklerle ilçenin sosyo-kültürel dokusunu oluşturduklarının altını çizen Belediye Başkanı Şevki Demirci, yaz okullarını değerlendirdi. 
18 branşta verdikleri hizmetlerde öğrencilerin gayet mutlu ve kaliteli bir yaz geçirdiklerini aktaran Demirci, "Her yıl düzenlediğimiz yaz okullarımız bu sene daha da renkli ve coşkulu geçiyor. Çocuklarımızın ücretsiz olarak faydalanabildiği yaz okullarımız da eğitimden sanata, spordan sosyal aktivitelere kadar hizmet veriyoruz. 

Çayırovamız yaptığımız yatırımlarla eğitim, spor ve sanat kenti kimliği kazanmaya doğru gidiyor. Eğitimlerimizi verdiğimiz semt konaklarımız Türkiye’de model oldu. Yine son yıllarda kazandığımız sportif tesislerimizle yeterli ve nitelikli hizmeti yerine getirebiliyor" dedi. 

EĞİTİMLİ VE NİTELİKLİ GENÇLİK YETİŞTİRİYORUZ

"Eğitim bizim önceliğimiz. Buna ek olarak sporu, sanatı ve sosyal yaşamıda çok önemsiyoruz. İlçemizin her mahallesinde semt konağı hizmete sunduk. Tam donanımlı olarak çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz semt konaklarımız, eğitim, spor, sanat ve daha birçok alanda hizmet veren bir sistemi içeriyor. 

Yine 2 büyük Kültür Merkezimiz ile bu alanlarda da iddialıyız. Eğitimde, sanatta ve sporda bilinçli, yetenekli, eğitimli ve nitelikli gençlik yetiştiriyoruz. Geleceğimizi eğitimli gençlerle oluşturuyoruz. Bu yüzden yaz okullarımızda her alanda eğitim sunuyoruz" diyen başkan Demirci, yaz okulları ziyaretinin tamamında gençlere çeşitli ikramlarda bulunarak ziyaretini hatıra fotoğrafı ile noktaladı. 


Son Güncelleme: 08.08.2018 18:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37