banner55

Başkan Demirci'den 44 okula spor malzemesi

Başkan Demirci'den 44 okula spor malzemesi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Aralık 2018 Çarşamba 17:00
 Başkan Demirci'den 44 okula spor malzemesi
Eğitimde, sağlıkta, sanatta, ulaşım, çevre, sosyal, kültürel yatırımlarda olduğu gibi sporda da önemli hizmetler gerçekleştiren, sosyal belediyeciliği her zaman hizmet ilkesi edinerek çalışmalarını  sürdüren Çayırova Belediyesi, ilçedeki ilk, orta ve lise derecelerindeki 44 okula spor malzemesi desteğinde bulundu. 

Birçok sportif proje geliştirerek gençlerin spor ahlakıyla yetişmesini sağlayan, eğitimde kaliteyi arttıran belediye, her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir spor malzemesi desteği sağladı. İlçedeki tüm okulları kapsayan uygulamada gençlerin spor yapmasını desteklemek için malzeme temininde bulunan kurum, tesisleşme bakımından da örnek alınan bir belediye oldu.

DEMİRCİ: GELECEĞİN MİLLİ SPORCULARINI YETİŞTİRİYORUZ

Çayırova’nın 4,5 yılda 450 Milyonluk yatırımla değişimini sağlayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, eğitim alanındaki tüm çalışmalara ayrı bir önem veriyor. Sportif alanlarda başarılı gençler yetiştirme arzusunu yapmış olduğu hizmetlerle perçinleyerek, geleceğin milli sporcularının yolunu açan Demirci, her okulda yapmış oldukları malzeme desteğinin yanı sıra eğitime ve spora yeni tesisler kazandırdıklarını söyledi. 

ÇOCUKLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE SPOR AHLAKI AŞILIYORUZ

Yunus Ergüz İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programda malzeme tesliminin ardından eğitime ve spora yaptıkları yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Demirci, “Çayırova’nın sportif açıdan tesisleşmesini sağladık. Kapalı spor salonlarımız, Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz, stadyumlarımız gibi tesislerimizin yanı sıra parklarımızda spor alanları oluşturduk. 7’den 70’e her kesime hitap eden spor alanlarımızı semt konaklarımız ve kültür merkezlerimiz içerisindeki spor merkezlerimizle zenginleştirdik. Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, yüzme, güreş, karete, jimnastik, badminton gibi daha birçok branşta verdiğimiz sportif eğitimlerimizde çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanmalarını, spor ahlakıyla yetişmelerini sağlıyoruz” dedi.

ÇESK'LE MİLLİ SPORCULAR YETİŞİYOR

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü ile birçok alanda başarılı öğrenciler yetiştirdiklerinin de altını çizen Demirci, "Geçtiğimiz yıllarda çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunmuş olduğumuz ÇESK ile milli sporcularımızı yetiştirmeye başladık. Her branşta eğitimlerimizi sürdürdüğümüz bu platformda başarılarda elde ediyoruz. İlçemizi ve kurumumuzu Türkiye'deki birçok turnuvalarda temsil eden sporcularımız var. Geleceğin yetenekli ve azimli sporcularını yetiştirmeye devam edeceğiz. Ayrıca her yıl olduğu gibi önümüzdeki yıllar içerisinde de spor okullarımız, BESYO kurslarımız, ilk kulaç projemiz ile gençlerimize eğitim vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

KLASİK BELEDİYECİLİK DEĞİL, SOSYAL BELEDİYECİLİK YAPIYORUZ

Eğitsel, kültürel, sportif ve sosyal alanda etkin belediyeyi hayata geçirdiklerini ve geride kalan süreçte her alanda hizmet ürettiklerini belirten Demirci, "Sadece yol, köprü, altyapı, üstyapı yapan klasik belediyecilik anlayışını aştık. Vatandaşlarımızın günlük hayatını ilgilendiren her anında ve her alanında varız. Sosyal Belediyeciliğe çok önem veriyoruz. Spor projelerinin yanısıra yaptığımız fiziki yatırımlarlada Çayırova’nın adını Türkiye ve Dünyada duyuracak sporcuların yetişmesini sağlıyoruz. Geride bıraktığımız yıllarda bu uğurda çok büyük aşamalar kaydettik. Çayırova’nın spor şehri kimliği kazanması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 05.12.2018 17:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37