banner55

Başkan Karabacak'tan amatör kulüplere destek

Başkan Karabacak'tan amatör kulüplere destek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Şubat 2018 Perşembe 15:43
Başkan Karabacak'tan amatör kulüplere destek


Darıca Belediyesi ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu.

Darıca kapalı spor salonunda düzenlenen yardım törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Mücahid Vural, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve Amatör kulüp başkanları ve sporcular katıldı.
 
SPOR KÖYÜ’NDE KENDİ SPORCULARIMIZI YETİŞTİRECEĞİZ

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, törende yaptığı kısa selamlama konuşmasında amatör spora ve sporcuya her daim desteğini esirgemeyen Başkan Karabacak'a teşekkür ederek, amatör sporun gelişmesi adına son dönemde spora önemli yatırımlar yapıldığına dikkat çekti.

Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı selamlama konuşmasında ise Darıcanın bir spor şehri olduğunun ve belediyemizin de yaptığı çalışmalarında buna önemli katkıları sunduğunu ifade etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise zor şartlar altında gençleri spora teşvik ederek, gelişimlerine katkı sunan bütün kulüp başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederken, "Yıllarca amatör sporun içinde bulunmuş çilesini çekmiş bir kardeşiniz olarak her yıl geleneksel yaptığımız malzeme dağıtım töreninde sizlerle birlikteyiz. Darıca’da futbolla birlikte yeni spor branşlarında da gençlerimize hizmet verme gayesi içindeyiz. 

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nü açarak atletizm alanında önemli başarılar elde ettik. Bu kulübümüzde önümüzdeki günlerde farklı branşlarda da gençlerimize spor yapma imkanı sunacağız. Bizim sporculuk dönemimizde bu imkanlar yoktu. Çok sıkıntılar çektik. Şimdi sizin imkânlarınız var. 

Daha iyi şeylere layıksınız. Nenehhatun stadıyla alakalı planlarda mevcut yerin yeşil alandan çıkarılıp spor alanı olarak değiştirdik ve orayla ilgili önemli sizlerin daha rahat spor yapabileceği daha kullanışlı bir proje geliştirdik ve önümüzdeki günlerde Spor Bakanımızla da görüşüp 2018 yılında bitirip sizlerin hizmetine sunacağız. 

Ayrıca içerisinde bulunduğumuz kapalı spor salonunun yerine 1500 kişilik kapalı bir spor salonu yapımıyla alakalı çalışmalarımızda tamamladık yakın bir tarihte ihalesine çıkıp en kısa sürede çalışmalarına başlayacağız. Mevcuttaki kapalı spor salonu da bulunduğu yerden söküp Sırasöğütler Mahallemizde tekrar kurarak kapalı spor salonu sayısını artırmayı hedefliyoruz. 

Artık Darıca kendi sporcularını çıkarmalı. Bunun için bizde çeşitli çalışmalar yapıyoruz. İnşallah Darıca'ya bir spor Köyü kurarak geleceğin sporcularını yetiştireceğiz" diyerek sportif anlamda devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Karabacak'ın ardından konuşan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ilçemizde spor her branşına belediyemizin önemli katkı ve destekleri var. Biz Darıca Kaymakamlığı olarak gençlerin sokaklardan ve kötü alışkanlılardan kurtulması gerekli önlemleri alıyoruz amatör spor külüplerimizin var olmaları sayesinde bizlerin işleri kolaylaşıyor diyerek amatör spor kulübü başkanlarına ve desteklerinden dolayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür etti. 

800 ADET MALZEME DAĞITILDI

Darıca Belediyesi tarafından her yıl yapılan malzeme dağıtım programında bu yıl toplam 800 adet malzeme dağıtımı yapıldı. Darıca Türkelispor, Darıcaspor, Darıca Kale Bayramoğluspor, Darıca Marmara Osmangazispor ve Darıca Martı Spor Kulübü malzeme yardımı alan takımlar oldu. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 22.02.2018 15:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37