banner55

Başkan Karabacak'tan havuz müjdesi

Başkan Karabacak'tan havuz müjdesi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Ağustos 2017 Salı 15:45
 Başkan Karabacak'tan havuz müjdesi


Darıca Belediyesi bünyesinde halkın kullanımına açılacak olan havuzlarda incelemelerde bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, düzenlemelerde son aşamaya gelen havuzların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulacağını müjdeledi.

Darıca Denizyıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Darıca Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi içinde bulunan havuzlarda tadilat çalışmaları tamamlanma noktasına gelirken, tesisleri inceleyen Başkan Karabacak, havuzların bir tanesinin bayanlara diğerinin ise erkeklere tahsis edileceğini söyleyerek, bütün vatandaşların havuzdan istifade edebileceğini müjdeledi.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN KURSLAR DÜZENLENECEK
Yetkililerle yaptığı incelemelerde, yapılan tadilatlar neticesinde havuzların uluslararası standartlarda hizmet vermeye hazır hale geldiğini memnuniyetle gözlemlediklerine dikkat çeken Başkan Karabacak, "Yarı olimpik ölçülerdeki kapalı yüzme havuzlarımız, kısa süre içinde hizmete girecek. Özellikle çocuklarımız için düzenleyeceğimiz yüzme kurslarının yanı sıra, havuzlarımız abonelik sistemiyle tüm halkımızın istifade edebileceği birisi bayanlar diğeri ise erkeklere hizmet verecek şekilde düzenlendi. 

Aydınlatma ve ses sistemleri ile birlikte suya ve ateşe dayanıklı elektrik kabloları, havuz suyunu sürekli temiz ve hijyen tutmak için su döngüsünü devamlı sağlayan sistem, gece görüşlü kameralarla güvenlik sistemi ve yangın sistemlerinin hazır hale geldiği, soyunma odaları ve otoparklar oluşturulan tesislerden halkımız gönül rahatlığıyla istifade edebilecekler" diyerek ilçe halkına havuzların yakında hizmete sunulacağı müjdesini verdi. 
Son Güncelleme: 01.08.2017 15:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37