banner55

Başkan Toltar, Diliskelesispor'u ağırladı

Başkan Toltar, Diliskelesispor'u ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ekim 2018 Çarşamba 15:52
Başkan Toltar, Diliskelesispor'u ağırladı


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Süper Amatör Lig’de mücadele eden Diliskelesispor Kulübü yönetim ve futbolcularını ağırladı.

Kocaeli Süper Amatör Lig’de Dilovası ilçesini temsil eden Diliskelesispor Kulübü, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın konuğu oldu.
 
Diliskelesispor Kulübü yönetimi ve futbolcularını Tavşancıl Sahil Restaurant’ta ağırlayan Başkan Toltar, futbolcu ve yönetimini 2018 ve 2019 sezonu Süper Amatör Lig’de mücadele veren Diliskelesispor Kulübü’nün önümüzdeki müsabakaları ve hedefleri için fikir alışverişinde bulunarak,  sporculara ve kulüp üyelerine başarılar diledi.

BAŞARININ YANINDA OLACAĞIZ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar programda şunları söyledi:

Diliskelesispor kulübümüz son zamanlarda çok güzel başarılara imza attı. Onların başarısı ilçemizi hep gururlandırdı. Bu başarılar geldikçe bizler sizlerin her zaman yanında olacağız. Dilovası Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize sporu özendirmek ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çabalıyoruz.

Bizimle birlikte bu kutlu yolda yürüyen ve gençlerimize sporu sevdiren onları kötü alışkanlıklardan uzak tutan kulüplerimizin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. 

Onların böyle güzel şampiyonluklarla coşkumuzu arttırması bizleri sevindiriyor. İnşallah başarılarının devamı 2018 ve 2019 sezonunda da gelecektir. Diliskelesispor yönetimini ve futbolcularına yeni sezonda başarılar diliyorum.

BAŞKAN TOLTAR'A TEŞEKKÜRLER

Diliskelesispor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz ise gerçekleştirilen kahvaltı programı için Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a Diliskelesispor kulübüne yardım desteklerinden dolayı teşekkür ederek, takım olarak Dilovası için oyuncu ve teknik ekiple birlikte ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini kaydetti. 


Son Güncelleme: 03.10.2018 15:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37