banner55

Başkan Toltar Türkiye 3.sünü ağırladı

Başkan Toltar Türkiye 3.sünü ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Mart 2018 Cuma 16:46
Başkan Toltar Türkiye 3.sünü ağırladı


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, geçtiğimiz günlerde Antalya'da gerçekleşen Sanda ve Taolu Şampiyonası’nda Türkiye 3.sü olan Eyüpcan Yerlikayayı'ı ağırladı.

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından düzenlenen Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Türkiye Wushu Şampiyonası, Antalya’da başladı. Kundu Turizm bölgesinde bulunan PGS Kremlin Palace Hotel'de gerçekleştirilen Minikler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler Erkek ve Kadın, Sanda ve Taolu kategorilerindeki şampiyonaya 4 bin 500 civarında sporcu katıldı.

Turnuvaya katılan Dilovası Belediyespor Wushu Kung Fu Takımı Hocası Hasan Yıldız ve öğrencisi Eyüpcan Yerlikaya, büyük bir başarı elde ederek Türkiye 3.sü oldu. Aldığı güzel başarının ardından Dilovası'na dönen Antrenör Hasan Yıldız ve öğrencisi Eyüpcan Yerlikaya, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın konuğu oldu.

Alınan büyük başarıdan oldukça memnun olduğunu dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Eyüpcan Yerlikaya ve antrenör Hasan Yıldız'ı kutlayarak "Dilovası'nda gençlerimizin daha çok spora yönelmesi için elimizden gelen imkanları sunmaya çalışıyoruz. 

Gençlerimizin spora yönelmesi ve böyle güzel başarılarla ilçemizi ilimizi temsil etmeleri bizleri çok gururlandırıyor. İlçemizden daha çok Eyüpcan'ların çıkmasını ve Dilovası'nın adını daha güzel bir şekilde duyurmalarını diliyorum"dedi.
 
Başkan Toltar konuşmasının ardından Eyüpcan Yerlikaya'yı ödüllendirdi. 


Son Güncelleme: 02.03.2018 16:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37