Bayan muhabire futbolculardan sürpriz pasta

Bayan muhabire futbolculardan sürpriz pasta

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ocak 2018 Çarşamba 20:20
 Bayan muhabire futbolculardan sürpriz pasta


Gebzesporlu futbolcular, Doğan Haber Ajansı (DHA) foto muhabiri Büşra Kaya'ya idman sonrası tesislerde sürpriz dalya kutlaması yaptılar.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta ligin ilk yarısını 31 puanla lider tamamlayan ve en yakın takipçisi Beylerbeyispor'a da 4 puan fark atan grubun lideri Gebzespor, ikinci yarının ilk haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Maltepespor maçının hazırlıklarını Gebze Alaattin Kurt Stadı'nda yaptığı idmanla sürdürdü.

Antrenman sonrası ise Gebzespor teknik heyeti ve futbolcular, DHA Gebze muhabirliğinin yanı sıra Gebzespor ve Darıca Gençler Birliği takımları ile 3 sezondur Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçlarında da DHA adına foto muhabirliği görevini sürdüren Büşra Kaya'yı, Süper Lig'de 100'den fazla maçta görev almasından dolayı pasta ile tebrik ettiler.

Gebzespor Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk, başkan yardımcısı Abbas Sır, teknik direktör Mehmet Akdemir ve futbolcular, idman sonrası Büşra Kaya'yı tesislere davet ettiler. Üzerinde fotoğraf makinası olan Mor-menekşe rengindeki pastayı Büşra Kaya ile birlikte kesen teknik heyet ve futbolcular, bundan sonraki hayatında da başarılar dilediler.

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 10.01.2018 20:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37