banner55

Bıyık: Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız

Bıyık: Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ocak 2019 Cuma 15:42
 Bıyık: Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, bu hafta Play-Off’ta şampiyonluk maçına çıkmaya hazırlanan Darıca Martı Spor Kulübü’nün gece antrenmanını ziyaret ederek bir tepsi baklava ikramında bulundu. Teknik heyet ve futbolculara başarılar dileyen Bıyık, 5 bin TL şampiyonluk primi sözü verirken sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağını da söyledi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da toplumun her kesimiyle buluşmaya devam ediyor. Gün boyu Darıca’da çeşitli temaslarda bulunan ve oldukça yoğun bir seçim çalışması geçiren Bıyık, gece de Nenehatun Stadı’nda Darıca Martı Spor Kulübünün akşam antrenmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.
NENEHATUN’A SPOR KOMPLEKSİ MÜJDESİ

Teknik heyet ve futbolculara bir tepsi baklava ikramında bulunan Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, spor camiasına da müjde verdi ve şöyle konuştu: 

İçinde bulunduğumuz Nenehatun tesislerinin ilçemize yakışmadığının farkındayız. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızla birlikte güzel bir proje üzerinde çalışıyoruz. Nenehatun’a çok amaçlı, modern ve Darıca’ya yakışacak bir spor kompleksi yapacağız. Amatör sporcuların her türlü ihtiyacına cevap verecek, antrenman tesislerinden, sahaya ve soyunma odalarından duş alanlarına kadar her türlü ihtiyaç modern imkanlarla donatılacak.

5 BİN TL ŞAMPİYONLUK PRİMİ

Burada yapacağımız tesislerde yetişen amatör sporcular Darıca GB’ye ve Türkiye’nin en büyük kulüpleri olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi kulüplere transfer olma imkanı bulacak. Bir anlamda burası bir sporcu yetiştirme merkezi olsun istiyoruz. Bunu hep birlikte sağlayacağımızdan şüpheniz olmasın. Belediye başkanı seçildiğimde sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız.
 
Bu hafta Play-Off’ta şampiyonluk mücadelesine çıkmaya hazırlanan Martı Spor Kulübüne başarılar dileyen Bıyık, prim isteğini de geri çevirmedi ve 5 bin TL şampiyonluk primi sözü verdi. Teknik heyet ve futbolcular da Bıyık’a teşekkür ederek başarılar dilediler.

Son Güncelleme: 27.01.2019 11:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37