banner55

Boksta Eyüp Gözgeç yeniden başkan

Boksta Eyüp Gözgeç yeniden başkan

Yüksel Ercan
Yüksel Ercan
22 Ekim 2016 Cumartesi 18:20
 Boksta Eyüp Gözgeç yeniden başkan
Türkiye Boks Federasyonu'nun seçimli olağan genel kurulunda Eyüp Gözgeç yeniden başkan oldu
Genel kurulda geçerli oyların tamamını alan Gözgeç, bu sonuçla 4. kez Boks Federasyonu Başkanlığı'na seçildi.
Ankara'da gerçekleştirilen genel kurula Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü'nden çok sayıda ismin yanı sıra delegeler, davetliler ve boks camiasının misafirleri katıldı.
Genel kurulda öncelikle denetim kurulu raporu, faaliyet raporu, bilanço ve bütçe oylamaları yapıldı. Oylamaların tamamının kabulünün ardından söz alan Boks Federasyonu Başkanı Eyüp, 2010 yılından bu yana boksta devrim niteliğinde işlere imza attıklarını söyledi.
"TEK EKSİĞİMİZ OLİMPİYAT MADALYASI"
Konuşmasında 15 Temmuz'da Türkiye'de yaşananlara da vurgu yapan Gözgeç, "O gün canını veren, gazi olan, gözünü kırpmadan hainliğin karşısında saf tutan herkesi saygıyla, minnetle anıyorum" İfadesini kullandı.
Yönetimde bulundukları dönemde sporcu ve antrenörlerin yanı sıra tesisler konusunda da önemli adımlar attıklarına dikkati çeken Başkan Gözgeç, şöyle devam etti:
"Başkalarının neredeyse 20 yılda yaptığını ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım sizlerin de desteğiyle 5 yıl gibi kısa bir sürede hayata geçirdik. Bugün baktığımızda tek eksiğimizin olimpiyat madalyası olduğunu görüyoruz. İnşallah onu da 2020 yılındaki olimpiyatlarda ülkemize kazandıracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Bakanımızın, Sayın Müsteşarımızın ve Bakanlık yetkililerinin bizlere verdikleri destek için sizlerin huzurunda bir kez daha kendilerine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Türk sporunun, ülkemiz boksunun çok daha mutlu bir geleceğe taşınması için ben ve arkadaşlarım sizlerle beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz."
OYLAMA SONUÇLARI
Türkiye Boks Federasyonunun 22 Ekim 2016 yapılan genel kurul sonuçları ve yönetim kurulu şu şekilde:
-202 kişinin katıldığı oylamada Eyüp Gözgeç, 195 oy alarak Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi. Oylamada 7 oy ise geçersiz sayıldı.
Eyüp Gözgeç başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Hasan Kartal, Metin Yener, Mahmut İbiş, Abdülkerim Taş, Nadir Koç, İsmail Hakkı Gül, Birol Akpınar, Mustafa Akkaya, Remzi Yılmaz, Çetin Saçan, Arif Çelik, Recep Çınar, Durali Akpınar, Atilla Alatepe.
Son Güncelleme: 22.10.2016 19:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37