banner55

Çakır: Kulüplerimiz kimseye muhtaç olmayacak

Çakır: Kulüplerimiz kimseye muhtaç olmayacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Şubat 2019 Çarşamba 11:39
 Çakır: Kulüplerimiz kimseye muhtaç olmayacak
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Yavuz Selim Spor Kulübü'nü ziyaret etti. 

Yavuz Selim Spor Kulüp Başkanı Taner Aygün ve yöneticiler tarafından kulüp lokalinde ağırlanan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, amatör spor kulüplerine yönelik projelerini anlattı.

SPORUN HER DALINI İLGİLENDİREN PROJELER


Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Sporun her dalını ilgilendiren projelerimiz var. Özellikle kulüplerin siyasilere bağımlı olmaması için kendi gelir ve giderlerini sağlayacak altyapıyı sağlayacağız. Kulüplerimiz kimseye muhtaç olmayacak." dedi. 

GENÇLERE SPORU SEVDİRECEĞİZ


"Gebze tüm spor branşlarıyla da bir marka haline gelecek" diyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gençlerimizi spora yönlendirerek sporla ilgili aktiviteler yapmalarını sağlayacağız. Sporu seven ve spor ile anılacak bir şehir olacağız" şeklinde konuştu. 

AMATÖR KULÜPLERİN SORUNLARI ÇOK


Ziyarette konuşan Yavuz Selim Spor Başkanı Taner Aygün, "Kulübümüze gelerek bizleri onurlandırdınız. Spora verdiğiniz destekleri biliyoruz. Göreve geldiğinizde spora ve sporculara destek olacağınıza eminim. Amatör kulüplerimizin birçok sorunu var" ifadelerini kullandı. 

FORMA HEDİYE EDİLDİ


Yavuz Selim Spor Başkanı Taner Aygün, ziyareti nedeniyle Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'a teşekkür ederek, kulüp forması hediye etti. 
Son Güncelleme: 13.02.2019 23:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37