banner55

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'na 3 bin kayıt yapıldı

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'na 3 bin kayıt yapıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Haziran 2018 Cumartesi 23:30
Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'na 3 bin kayıt yapıldı


Çayırova'nın ilk yarı olimpik yüzme havuzu olarak Çayırova Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Akse Mahallesinde ilçenin merkezi bir konumuna yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, yaz sezonunda büyük ilgi görüyor.

YAZ OKULLARI İLK HAFTADA 3 BİNİN ÜZERİNDE TALEP ALDI

Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılan Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 7 yaşından itibaren yüzme sporuna gönül vermiş her yaştan vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle yaz okullarıyla beraber yüzme branşında çocukların, fitness ve aerobik branşında da ev hanımlarının tercih ettiği bir spor merkezi oldu. Yüzme, fitness ve jimnastik dalında spor yapma imkanı sunan tesis aktif olarak Haziran ayı itibariyle sadece yüzme de 3 binin üzerinde kayıt aldı. 2 bin 600 metrekare alan üzerinde 2.000 metrekare kapalı kullanım alanına sahip olan tesis, haftanın belirli saatlerinde sadece bayanlara hizmet verecek.

HAFTANIN BELİRLİ GÜNLERİ BAYANLARA HİZMET VERECEK

Türkiye’de ilk kez uygulanan etkileyici mimarisi ve orijinal uzay çatı sistemiyle yarı olimpik tesis de yüzme bilmeyen Çayırova’lı bayanlar uzman yüzme hocaları nezaretinde yüzmeyi öğrenecekler. 100 kişilik seyirci oturma alanın bulunduğu tesis içerisinde 6x9mt ebadında ise çocuk havuzunda yüzme eğitimleri de verilecek. Ayrıca, antrenör odası, spor salonu, pilates ve aerobik salonu, kafeterya, soyunma ve duş odaları ile personel odaları da tesis içerisinde tüm modern ve işlevselliğiyle konumlandırılmış durumda.

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İLÇEYE DEĞER KATIYOR

İki blok olarak tasarlanan, uzay çatı sistemi ile farklılık kazandırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu modern ve şık görünümüyle ilçeye ayrı bir değer katıyor. 12,5 çarpı 25 ebadında yarı olimpik havuz, 6 çarpı 9 metre ebadında ise çocuk havuzu bulunan spor tesisinde yaz okullarının yanı sıra özel yüzme dersi almak isteyen her yaştan vatandaş faydalanabilecek.  

Son Güncelleme: 30.06.2018 23:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37